Bàsquet

Albicy vol demostrar que “tinc nivell per a l'ACB”

El base, que es defineix com un jugador “intens”, assegura que vol millorar en una lliga que considera la millor d’Europa

Albicy vol demostrar que “tinc nivell per a l'ACB”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La possibilitat de militar en un campionat més potent que el francès, on fins ara havia transcorregut tota la seva car­rera professional, és un dels factors que han portat el base francès Andrew Albicy al MoraBanc Andorra, on estarà la temporada vinent. El jugador, que es troba de vacances, atenia el Diari i indicava que “vull demostrar que tinc nivell per jugar en aquest campionat, a l’ACB. Vull progressar”, comentava sobre una Liga Endesa que creu que és la millor competició del continent.

La seva contractació ha arribat pocs dies després que el MoraBanc Andorra acabés la temporada i posa una de les primeres pedres del projecte 2016-17 després de la renovació del tècnic, Joan Peñarroya. “Ha anat molt ràpid. El campionat es va acabar per a mi a mitjan maig i a principi de juny ja estava tot quasi fet. El meu agent havia estat en converses amb el club durant un temps i ja m’havia comentat que m’estaven seguint”, explicava sobre l’interès dels del Principat per un jugador que aquesta temporada ha fet bons números. Afegia que no té gaire informació de l’equip, “alguns noms de la plantilla de la temporada passada i per suposat l’entrenador, ja del Campionat d’Europa sub-20”, fa uns anys quan Joan Peñarroya era assistent de la selecció espanyola.

Des del club s’indicava que amb l’arribada d’Albicy es busca millorar la direcció de l’equip, un dels punts dèbils que hi ha a la temporada que tot just ha acabat, a banda de capacitat de lideratge a la pista. El base, que ha estat internacional per França, explicava que es considera un jugador “enèrgic. Miro de ser present per tot arreu de la pista i intento que la meva influència es noti en el joc. M’agrada el joc ràpid i sempre que estic a la pista intento aportar intensitat defensiva”.

Amb la incorporació d’Albicy l’equip té quatre jugadors de perímetre, amb David Navarro, Stojanovski i Betinho, que tenen contracte en vigor.

tracking