TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Atletisme

Clàudia Guri obté la mínima que demana el COA per optar a la 'wild card' de Rio

Clàudia Guri obté la mínima que demana el COA per optar a la 'wild card' de Rio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el llistó en 1,79 metres superat en el segon intent, la saltadora d’altura Clàudia Guri va aconseguir ahir la seva marca personal i a la vegada la mínima que el Comitè Olímpic Andorrà (COA) demanava per optar a la wild card en atletisme femení als Jocs de Rio. Ho va fer en el marc dels Campionats del Mediterrani sub-23 que s’han disputat aquest cap de setmana a Tunis i en els quals va aconseguir la cinquena plaça de sis participants. El triomf va ser per a la italiana Desiree Rossit, amb 1,92 metres.

A la competició també va prendre part el migfondista Pol Moya, que va aconseguir marca de la temporada en els 800 metres amb un temps de 1’50”63. No va poder evitar la cinquena i darrera plaça d’una cursa per a la qual hi havia inscrits set participants però va comptar amb dues baixes. El vencedor va ser l’atleta local Abdelssalam Ayouni amb un registre de 1’47”79. Ambdós tornaran a competir el cap de setmana vinent en el campionat dels petits Estats d’Europa, a Malta.

tracking