bàsquet

El base francès Andrew Albicy, primer fitxatge del MoraBanc

Té 26 anys , fa 1.78 i destaca per ser un base intens I ràpid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El bàsquet club MoraBanc Andorra ha tancat la incorporació del base internacional francès Andrew Albicy,tal comha informat aquesta tarda.El jugador fitxa per dues temporades.

Nascut a Sèvres (Hautes de Seine), Albicy té 26 anys , fa 1.78 i destaca per ser un base intens iràpid amb gran capacitat per assistir els companys, com acredita el fet que la temporada passada va ser el tercer millor passador de la lligafrancesa amb 6 assistències per partit, itambé és un gran defensor acabant primer en pilotes recuperades amb 2.2. Una cistella seva des del mig del camp es va convertir en viral (va ser decisiva) en els darrers playoffs pel títol (vegeu vídeo).

El nou jugador de l’equip de Joan Peñarroya ha jugat les dues darreres temporades al Gravellines Dunkerque. La darrera va jugar 32 partits amb 10.6 punts per partit i 6 assistències. El seu club de formació és el Paris Levallois, tret d’un altre parèntesi al Gravellines Dunkerque la temporada 2011-12 en què ja es va començar a consolidar, tot i la seva joventut, com un dels bases importants de la lliga. Després d’un retorn a Parisva decidir tornar cap a Gravellines on el seu rendiment l’ha situat novament a l’elit de la ProA. De fet va ser escollit MVP del darrer All Star batent el rècord d’assistències del partit de les estrelles amb 21.

Albicy va ser el base de la selecció francesa campiona d’Europa sub 20 l’any 2010 i l’any següent va contribuir de manera significativa al subcampionat d’Europa absolut de França a Turquia. El nou jugador tricolor ha jugat 62 partits amb la selecció absoluta de França.

“Andrew Albicy és un jugador que seguim des de fa molt temps”,manifesta el General Manager del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. I hiafegeixque “es tracta d’una incorporació important per nosaltres perquè creiem que ens pot aportar el salt de qualitat que volem en la direcció de joc per la seva visió, la intensitat i sobretot el lideratge que imprimeix a totes les seves accions.”.

tracking