Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Els assessors fiscals de Messi l'exoneren de culpa

Els assessors fiscals de Messi l'exoneren de culpa

Els assessors fiscals de Messi l'exoneren de culpa

Els advocats de Messi i el seu pare arriben a l'Audiència de Barcelona.

Actualitzada 02/06/2016 a les 07:00
Els socis administradors del despatx que ha gestionat els assumptes fiscals de Leo Messi des del 2004 van exonerar ahir de tota responsabilitat l’argentí en el judici que se celebra per presumpte frau fiscal contra el futbolista de l’FC Barcelona i el seu pare, Jorge Horacio Messi.
L’advocacia de l’Estat demana per a ambdós vint-i-dos mesos de presó per haver defraudat 4,1 milions d’euros dels beneficis recaptats amb els drets d’imatge del futbolista durant tres exercicis –del 2007 al 2009–. Per contra, la fiscalia sol·licita que s’arxivi la causa contra el futbolista i es condemni el seu pare a divuit mesos de presó per tres delictes contra la Hisenda Pública. Íñigo Juárez, que ha assessorat Messi durant una dècada, va explicar que el jugador “no passava pel despatx. L’interlocutor amb el despatx era el seu pare i de vegades també el seu germà Rodrigo. Els contractes viatjaven per missatger perquè Leo ni tan sols venia a firmar-los”, declarava Juárez, qui afegia que el pare de Messi tenia “els coneixements mercantils que pot tenir qualsevol home del carrer”. Juárez va defensar “l’absoluta legalitat” de l’estructura societària que van dissenyar i que Messi i el seu pare van fer servir per gestionar els drets d’imatge del jugador.
La vista seguirà avui amb les pericials dels inspectors d’Hisenda i l’esperada declaració dels dos acusats, el jugador i el seu pare. Si hi ha temps podria acabar amb les conclusions i els informes finals.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477