x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Volen seguir creixent junts

El MoraBanc manté la confiança en Joan Peñarroya i el renova una temporada per mirar de fer un pas endavant la propera lliga
Créixer. Aquest és el verb que més va utilitzar el president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, per explicar la renovació una temporada de Joan Peñarroya. El club vol seguir creixent a la lliga ACB i fer-ho de la mà del tècnic de Terrassa, que iniciarà la setena temporada al capdavant del projecte andorrà que va agafar a LEB plata. “El motiu pel qual confiem en ell una temporada més és que sempre ens ha fet créixer. Fa sis anys que és al club i sempre hem crescut, hem estat millors i seguim creient que el Joan és la persona que
  • #7 alex
    (01/06/16 00:58)

    Creixeran tant junts que tornaran tots a la lliga LEB...

    Respondre
  • #6 Ramon Tretzet
    (31/05/16 19:48)

    Sincerament amb la d'entrenadors bons que hi ha, no se que fem renovant a aquest mediocre. Si ho va fer molt be portant l'equip a la ACB, pero agafa fama i fote't a jeure. Almenys hem facturat al rei de la nit Sada.

    Respondre
  • #5 senyor
    (31/05/16 18:06)

    A veure els errors comesos han estat monumentals. Shermadini el millor jugador de lluny jugant 15 minuts en alguns partits, fases importantissimes jugant amb un jugador alt nomes pessim defensor com el Clark, minuts mal repartits, defensa super deficient, jugadors bons com el Jones a la banqueta, altres dolents xupant minuts. Em pensava en llegir el titular que la noticia era una broma, o que era el dia dels Sants innocents la veritat.

    Respondre
  • #4 josep
    (31/05/16 17:37)

    Jugadors diferents + mateix entrenador = mateixos resultats.

    Respondre
  • #3 marta
    (31/05/16 17:36)

    Potser Sada tenia rao...

    Respondre
  • #2 pere
    (31/05/16 17:29)

    Estava molt ilusionat davant la possibilitat de fer un canvi complert a l'equip, entrenador inclos. Veig que aixo no passara, doncs no crec que vagi molt al pavello, perque per veure un equip que ha fet el ridicul contra equips mes modestos com el Tenerife, Manresa, Obradoiro etc i que ha perdut partits guanyables com contra el Fuenlabrada o altres, un equip que ha perdut 9 dels ultims 10 equips, doncs prefereixo no patir. No seria d'estranyar que davant els errors tecnics enormes comesos l'any que ve baixem de nou.

    Respondre
  • #1 Josep Cabezas.
    (31/05/16 07:59)

    Al final li haurem de donar la raó al Sada, i pensar que el BCA és un club d'amics. Durant tota la temporada hem tingut la sensació de tenir un equip que jugava sense cap, que tacticament estava lluny dels seus rivals. A final de temporada tenia la sensació que els jugadors jugaven sense ganes, perquè per més ganes que hi possessin el joc d'equip fallava, perquè ningú els dirigia correctament. Tots els finals ajustats de partit s'han perdut, majoritàriament per errors tàctics. El Joan Peñarolla ha fet molt pel club. L'ha fet pujar de LEB Plata a l'ACB i això s'ha de reconeixer. Però igual que de seguida vam veure que la majoria de jugadors de LEB Or no tenien el nivell per jugar a l'ACB, potser també hem de veure que el Joan no és un tècnic del nivell. Aquesta decisió desmotivarà molts socis, i el que es pitjor, els bons jugadors que tenim a la plantilla, que no voldran continuar sota aquesta direcció. Una llàstima no ser més ambiciós.

    Respondre
7
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts