Motociclisme

Cardelús reconeix que es va “espantar una mica” pel foc

El pilot, que ha vist “moltes vegades” l’accident de Motorland, es troba bé i amb ganes de tenir moto per córrer a Catalunya

Cardelús reconeix que es va “espantar una mica” pel foc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús ja no pensa en l’espectacular accident que va patir diumenge al circuit de Motorland, a la segona cursa del Moto2 European Championship. El jove pilot vol passar pàgina i només està neguitós perquè no sap si podrà competir a la propera cursa del campionat, el 12 de juny a Catalunya. La seva Kalex va quedar sinistre total a conseqüència de l’accident, que ha fet la volta al món i que l’andorrà ha vist repetit “moltes vegades. Des de fora és espectacular”. Cardelús assenyalava ahir des de Barcelona que “afortunadament estic bé. Només aixecar-me a la pista em vaig espantar perquè vaig veure tot de foc. Estava en estat de xoc. El foc, la moto destrossada, pilots pel ter­ra... Mai no m’havia trobat amb una situació així”. Un cop restablert de l’ensurt –només es va fer un cop en un turmell–, l’andorrà estava neguitós pel que hagués pogut passar als companys. “Quan els vaig veure em vaig tranquil·litzar. Un d’ells es va trencar el turmell i tenia cremades al coll, però podem dir que hem sortit tots molt ben parats”, comentava. Psicològicament, assegurava, està bé. “Sé que no tinc la culpa de res. Així són les curses i pot passar. Podia haver estat un altre. Quan toca, toca. El millor és oblidar-ho.”

Qui també va passar un mal tràngol va ser Xavier Cardelús pare. “Ho vaig passar fatal. No sabia qui estava implicat en l’accident i quan vaig veure que no passava el Xavi em vaig posar molt nerviós. Sort que no s’ha fet res, ni ell ni els altres pilots. Va ser molt bèstia. Ara hem de mirar que pugui córrer a Catalunya”, va indicar.

tracking