Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

La Champions busca nou campió

Atlètic i Reial Madrid lluiten avui a San Siro per rellevar el Barça en el palmarès
La Champions busca nou campió

La Champions busca nou campió

El crac del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, a l'arribada a Milà.

Actualitzada 28/05/2016 a les 07:46
Onzena contra revenja. Aquesta seria en poques paraules una definició del que avui (20.45 h, TV3, Antena 3) es viurà al mític estadi de San Siro, a Milà. Onzena Copa d’Europa en cas de victòria del Reial Madrid. Revenja si l’equip que surt triomfador és l’Atlètic del Cholo Simeone, que encara plora la desfeta del 2014 a Lisboa. El nou campió d’Europa, que rellevarà el Barça, sortirà d’un nou derbi madrileny. La Cibeles o Neptú viuran avui celebracions.
El Reial Madrid de Zinedine Zidane arriba a San Siro després d’uns sortejos afortunats i de desfer-se en semifinals del Manchester City. Camí d’espines, en canvi, el que s’ha trobat l’Atlètic, que ha hagut de deixar al voral l’encara campió, Barça, i el Bayern de Pep Guardiola. Avui ni madridistes ni matalassers volen la condició de favorits. “La final està al 50%. El primer que hem de fer és defensar bé, sobretot quan no tinguem la pilota. I després tenim les nostres armes per atacar i fer-ho bé en els últims metres. El que hem de fer és córrer, córrer i córrer i prou”, comentava Zidane, que viurà la quarta final de Champions, dos com a jugador i una com a ajudant d’Ancelotti.
Diego Simeone no vol parlar de revenja. I sí de treball i d’insistir. “Treballem en conseqüència sempre de seguir creixent, millorant, insistint i com en tot a la vida, qui insisteix a la llarga, les coses sorgeixen”, va indicar. El tècnic matalasser va elogiar el migcampista Casemiro: “La seva presència li dóna virtut per tenir equilibri defensiu i sempre mantenir la fortalesa ofensiva. Per a l’equilibri del Madrid és el seu millor jugador, sens dubte.”
San Siro decidirà avui el campió, amb presència de Felipe VI –diuen que matalasser– a la llotja.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477