Bàsquet

El Peñas Huesca de Guille Colom perd contra el Melilla, que puja a l'ACB

El Peñas Huesca de Guille Colom perd contra el Melilla, que puja a l'ACB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Peñas Huesca de l’andorrà Guille Colom es va acomiadar ahir del somni d’ascendir a l’ACB en perdre el tercer partit de la sèrie final del play-off de LEB or davant del Melilla (86-93). La derrota va arribar a la pròrroga i va premiar un Melilla que ha estat sòlid en el play-off i que com ha passat en els darrers temps haurà de refermar l’ascens esportiu als despatxos.

El Palència, líder al final de la fase regular però que sembla que no tindrà prou capacitat econòmica per ascendir, i l’Ourense, que té via lliure per fer realitat l’ascens de la temporada passada després de la polèmica però ha de refermar els requisits econòmics, acompanyen el Melilla. Guille Colom va aportar deu punts en gairebé tretze minuts i mig per al Peñas Huesca.

D’altra banda, en els primers compromisos dels quarts de final del play-off de l’ACB –al millor de tres partits– els equips locals no han fallat. Ahir hi va haver equilibri, ja que el Laboral Kutxa derrotava el Gran Canària per 81 a 76; el Reial Madrid l’UCAM Múrcia per 107 a 103, i el València l’Unicaja per 79 a 75. L’FC Barcelona Lassa guanyava dijous el Fuenlabrada amb molta més solvència, per 99 a 65. Ara la sèrie canvia de pista.

tracking