Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Futbol

Simeone encara la final sense ànims de revenja

El tècnic veu el segon duel contra els blancs com “una oportunitat”
Simeone encara la final sense ànims de revenja

Simeone encara la final sense ànims de revenja

Simeone busca la primera Champions de l'Atlètic.

Actualitzada 27/05/2016 a les 17:17
    Redacció Madrid
“Com una oportunitat i no com una revenja.” Així encara Diego Simeone la final de la Lliga de Campions de demà contra el Reial Madrid, que arriba tot just dos anys després de la victòria dels blancs davant dels matalassers a la final de Lisboa.
“Al futbol com a la vida no hi ha revenges, hi ha noves oportunitats", assegurava el tècnic argentí en una entrevista concedida a la pàgina web de la UEFA. "Jo crec que revenja és una paraula negativa, perquè recorda derrotes, moments dolents, en canvi oportunitat parla d’optimisme, parla de seguretat, parla de confiança i parla del que vindrà, del que volem, que és la Champions League”, hi afegia un Simeone segons el qual l’Atlètic ha superat camí de San Siro Barça i Bayern, “els dos millors equips d’Europa”, per enfrontar-se ara al Madrid, “possiblement el tercer”.
També ahir, la premsa italiana parlava del suposat interès del Reial Madrid pel tècnic del Sevilla, Unai Emery, en el cas que el conjunt de Zinedine Zidane caigui derrotat demà a Milà.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477