Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Atletisme

L'assemblea aprova els comptes i el canvi d'estatuts sense complicacions

L'assemblea aprova els comptes i el canvi d'estatuts sense complicacions

L'assemblea aprova els comptes i el canvi d'estatuts sense complicacions

Taula presidencial amb Jordi Martínez, Víctor Martínez i Pep Sansa, ahir a Ordino.

Fernando Galindo
Actualitzada 26/05/2016 a les 17:59
La pau ha tornat, almenys momentàniament, a l’atletisme nacional després que ahir en l’assemblea s’aprovessin tots els punts presentats a la ratificació dels presents. En total, entre vots presencials i delegats, hi va haver una vuitantena de vots, que van donar suport a les propostes de la junta que encapçala Víctor Martínez com a vicepresident en funcions de president des de la marxa d’Eduard Garcia.
Entre els punts de l’ordre del dia hi havia l’aprovació dels comptes del darrer exercici, tancats sense dèficit. Aquest punt va ser un dels que es van tombar en l’assemblea del febrer per la negativa majoritària dels representants del CAVA, contraris a la gestió de la junta. Ahir, en canvi, els números van aconseguir el vistiplau dels assembleistes, amb l’aprovació d’un pressupost per al 2016 de 241.000 euros. I és que en cas de no ser aprovats l’atletisme es quedava sense rebre la subvenció de Govern, fonamental per al funcionament de la federació i dels clubs. “És lògic que s’hagi acabat aprovant perquè si no hi ha pressupost tothom tindria menys recursos”, va comentar Martínez.
Un altre dels punts que va aprovar l’assemblea va ser el de la reforma dels estatuts, que daten de l’any 1991 i que havien quedat obsolets. Amb l’aprovació s’adeqüen a la nova Llei de l’esport, sent la principal modificació la que feia referència a l’adaptació a la normativa antidopatge. Sobre les eleccions no se’n va parlar a l’assemblea. Segons la junta, les eleccions arribaran un cop s’hagin celebrat els Jocs de Rio, sense que Víctor Martínez s’hagi posicionat sobre la seva continuïtat o no.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts