Pàdel

Morales i Bagilet dominen l'International Padel Experience

Morales i Bagilet dominen l'International Padel ExperienceXavier Pujol

La parella formada per Gustavo Morales i Gastón Bagilet es van imposar ahir en l’International Padel Experience, als Serradells. Morales-Bagilet, que van derrotar en la final Men’s Open A l’equip format per Lautaro López i Alejandro Romero per un doble 6 a 2, es van guanyar la plaça per a la Master final del circuit que es disputarà a Màlaga al novembre. En categoria femenina, la victòria va anar a parar a mans de Sonia Corominas i Teresa Osorio, que van ser superiors a la parella Gómez-Vila (6-2 i 6-1).

Andrea Cajamarca i Moisés Mimbrero es van adjudicar la competició mixta davant els andorrans Suñé i Cerro en tres sets (4-6, 6-3 i 6-7), mentre que Cristian Vegas i Damià Gelabert van ser els guanyadors en la categoria B masculina (6-3 i 7-5).

La primera edició a Andorra de l’International Padel Experience, que té etapes a ciutats com Roma, Berlín o Londres, s’ha saldat amb èxit organitzatiu, a càrrec del Pàdel Club Ser­radells, i el circuit tornarà a visitar els Serradells l’any vinent.