ACB Lliga Endesa

València abaixa el teló

El MoraBanc s’acomiada de la temporada amb una exigent visita a la Fonteta on buscarà superar les 12 victòries del curs passat.

València abaixa el telóBC MORABANC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra posa avui punt i final a la temporada (12.30 h) a la pista d’un València Basket que encara aspira a finalitzar la lliga regular a la primera posició. Després del comiat decebedor davant l’afició del cap de setmana passat contra l’Obradoiro, els de Joan Peñarroya buscaran posar punt i final al curs amb un bon regust de boca.

“Ens apropem al moment de fer balanços. Queda un partit i ens toca pensar amb un rival que encara pot ser primer, que optarà a tot. Espero que puguem oferir una imatge molt millor que la del cap de setmana passat”, indicava el tècnic andorrà. Amb les mateixes victòries, 12, que la temporada del retorn a l’ACB, l’equip saltarà al parquet de la Fonteta amb la motivació de superar aquest registre i mantenir la dotzena posició a la taula. “Tothom sap el partit que vam fer la setmana passada. No és fàcil afrontar un duel com aquest amb la dinàmica amb què hem arribat, però buscarem una reacció fent un bon partit com n’hem fet molts aquest any”, indicava Peñarroya.

Per ser primer i disposar de factor pista a favor en totes les eliminatòries pel títol, el València ha de superar avui l’Andorra i esperar les ensopegades de Barça i Reial Madrid. El conjunt de Xavi Pascual, que ve de perdre contra un Estudiantes en descens, rep el Tenerife mentre que el vigent campió viatja a Sevilla després d’haver superat entre setmana amb solvència el Laboral Kutxa. “Ens hem de centrar en nosaltres, a fer la nostra feina, que és guanyar i la resta ja es veurà. Quan no depens de tu mateix mai tens gaires opcions i no t’has de preocupar”, assegurava el tècnic de l’equip valencià, Pedro Martínez. El tècnic català encara el partit d’avui amb el dubte de Bojan Dubljevic, que durant la setmana s’ha perdut diversos entrenaments per problemes el turmell esquer­re, i podria donar minuts de rodatge a Travis Peterson, recentment incorporat per ocupar el lloc de Luke Sikma, baixa el que resta de temporada per una lesió.

David Navarro, per la seva banda, no espera un València relaxat tot i que no depengui d’ell mateix per assolir la primera posició de la classificació a la fase regular. Per a l’escorta avui “serà clau defensar bé per poder sortir amb velocitat i anotar cistelles fàcils” per buscar la cinquena victòria de la segona volta. No hi serà Daniel Clark, amb problemes al genoll, però sí que hi serà Hugo Bartolomé, que s’estrena en un desplaçament del primer equip, i Wally Niang.

Precedents

CONTACTE AMB LA PISTA D'UN RIVAL CONTRA EL QUE NO CONEIX LA VICTÒRIA

El MoraBanc va viatjar ahir a València i a la tarda va realitzar una sessió d’entrenament a la Font de Sant Lluís, on avui buscarà la primera victòria contra el conjunt valencià en la nova etapa ACB. El passat gener, els de Pedro Martínez visitaven el Poliesportiu fent gala de la seva condició d’equip de moda a Europa i es van endur la victòria (78-86) no sense passar dificultats, gràcies, en part, a dos triples d’Antoine Diot a l’últim minut, i van prolongar fins al 15 a 0 la seva ratxa de victòries a l’inici de la competició.

tracking