Rugbi

El VPC maneja cinc noms per reforçar la plantilla

Les primeres incorporacions de l’etapa Garcia-Kirikàixvili podrien tancar-se en breu i arribarien procedents de França

El VPC maneja cinc noms per reforçar la plantillaD.D. - Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Definida la nova direcció tècnica, encapçalada per Jonathan Xepi Garcia i David Kirikàixvili, el VPC continua treballant en la configuració de la plantilla de cara a la propera temporada. Les línies mestres, l’aposta per gent amb llarg recorregut a la casa i la possible incorporació d’algun reforç forà, estan definides i les primeres incorporacions podrien confirmar-se ben aviat.

Descartat el fitxatge de cap jugador procedent d’Espanya, el club té sobre la taula cinc noms procedents dels campionats francesos, per reforçar especialment la davantera, dos d’ells originaris de l’hemisferi sud, de Fiji i Tonga. El futur d’aquests jugadors amb el VPC es podria resoldre amb la trobada entre el club i el tàndem que tindrà lloc a finals d’aquesta setmana o principis de la vinent –dilatada en el temps pel compromís de la selecció contra Hongria del passat cap de setmana– on s’estudiaran les opcions sorgides i la conveniència o no de la seva incorporació. Totes les parts tenen clar que l’arribada de jugadors forans ha de suposar un salt de qualitat a l’equip i en cap cas frenar la progressió de jugadors amb potencial per fer el salt des des les categories inferiors, pensant també en les properes temporades i el futur de la selecció.

La possible arribada de les noves incorporacions també estarà condicionada als possibles moviments a l’actual plantilla i a les converses que ja s’han mantingut amb antics jugadors del VPC que el club vol repescar per a aquesta nova etapa. De moment, dos dels jugadors que van arribar el passat estiu, Josep Maria Simon i Matías Sa, seguiran camins diferents. El català va signar recentment la renovació per una temporada, mentre que Sa va confirmar que tanca la seva etapa de vuit mesos al club. Si no hi ha canvis, Joan Fité va disputar el seu últim partit el dissabte passat amb la selecció a Budapest, mentre Pol Alieu podria plantejar-se seguir una temporada més després de la confirmació de l’arribada de Jonathan Garcia i David Kirikàixvili a la banqueta.

tracking