Futbol

Cap al doblet

El Barça aparca les celebracions per la Lliga i comença a preparar el partit de diumenge contra el Sevilla al Calderón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de les celebracions pel títol de Lliga obtingut el dissabte, el Barça va tornar ahir a la feina per realitzar la primera de les quatre sessions previstes amb la mirada centrada en la final de la Copa del Rei de diumenge contra el Sevilla, en la qual el club blaugrana busca un doblet que fins ara només ha aconseguit en un total de sis ocasions a la seva història.

Arda Turan va ser l’única absència a l’entrenament, però la seva presència al Vicente Calderón no corre perill. El club va anunciar que el turc no va participar a la sessió per motius personals. La participació de Javier Mascherano contra el Sevilla, en canvi, tot i que més que probable no és segura. L’argentí no va poder acabar l’últim partit del campionat contra el Granada per problemes en el bessó de la cama esquerra després d’una topada amb Isaac Cuenca. El central va entrenar ahir amb precaucions, però va poder realitzar part de la sessió al mateix ritme que els seus companys. També ho van poder fer Sandro Ramírez, baixa durant els últims mesos, que inicia la recta final de la seva recuperació i el jugador del filial Juan Cámara.

Mentre el conjunt blaugrana encara amb tota la tranquil·litat possible el partit que posarà el punt i final a la temporada en l’àmbit nacional, el seu rival disputa avui un enfrontament de la màxima exigència. El Sevilla buscarà prolongar el seu particular idil·li amb l’Europa League a la final que disputa al Saint Jacob-Park de Basilea contra el Liverpool (20.45 h). El conjunt que dirigeix Unai Emery busca el tercer títol consecutiu, el cinquè de la seva història, contra un equip anglès que torna a una final continental nou anys després. “El Sevilla no falla en els moments importants”, assegurava ahir el tècnic que ha guiat l’equip andalús al títol contra el Benfica i Dnipro les darreres dues temporades. Emery veu la final “al cinquanta per cent” i va treure qualsevol mena de pressió als jugadors, que espera que “gaudeixin per tornar a ser campions”. Per la seva banda, el Liverpool busca a Basilea el quart títol de la seva història.

CINC BLAUGRANES A LA PRESELECCIÓ DE VICENTE DEL BOSQUE PER A L'EUROCOPA

Sergio Busquets, Gerard Piqué, Marc Bartra, Jordi Alba i Andrés Iniesta són els cinc jugadors del Barça que figuren a la llista de 25 jugadors que el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, va fer pública ahir de cara a l’Eurocopa de França. Una preselecció amb absència de renom com les de Diego Costa, Fernando Torres, Juan Mata, Santi Cazorla i Javi Martínez, i en la qual destaquen la presència del jugador de l’Atlètic de Madrid Saúl Ñíguez i de l’extrem del Reial Madrid, Lucas Vázquez. Si no hi ha contratemps d’última hora, Del Bosque haurà de descartar dos jugadors per confeccionar la llista definitiva de 23 futbolistes que participaran en el torneig a partir del proper 10 de juny. Completen la preselecció d’Espanya Casillas de Gea i Sergio Rico com a porters; Carvajal, Juanfran, Azpilicueta i Sergio Ramos a la defensa; San José, Bruno, Koke, Thiago, Silva, Cesc Fàbregas i Isco per al centre del camp i els atacants Nolito, Pedro, Aduriz i Morata.

tracking