Cayetano, Morat i Isla, al Top-20 a l'Espanyol de 2a

Javier Cayetano, Marc Isla, Ricky Morat

Javier Cayetano, Marc Isla, Ricky Morat a Bonmont.

Actualitzada 18/05/2016 a les 12:30
Els joves jugadors del Club de Golf Principat Javier Cayetano, Ricky Morat i Marc Isla van aconseguir el cap de setmana passat col·locar-se entre els 20 primers classificats en l’estrena al Campionat d’Espanya individual amateur de 2a categoria, celebrat al Club de Golf Bonmont, a Tarragona.

Cayetano, de 17 anys, va finalitzar el torneig a la tercera posició, amb un total de 250 cops, a només un del guanyador, Marcos Banet. L’andorrà va protagonitzar una actuació molt regular, finalitzant en quarta i sisena posició les dues primeres jornades, abans de la final de diumenge. “Estic molt satisfet. No esperava gens aquest resultat. El meu objectiu era aconseguir passar el tall dels 60 primers, però a mesura que avançava el torneig vaig veure que tenia possibilitats”, deia el golfista.

El torneig a Bonmont va representar la primera presa de contacte amb un certamen d’aquestes característiques per als joves golfistes andorrans, que han treballat plegats els últims cinc anys. Més de 120 golfistes de totes les edats van ser presents el cap de setmana al camp tarragoní. “Ha estat el primer campionat d’aquestes característiques que disputem els tres, l’afrontàvem només com una bona oportunitat per obtenir experiència i estem molt contents pels resultats obtinguts”, explicava Ricky Morat, setè classificat, amb 253 cops. Marc Isla (263) va finalitzar vintè.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477