Futbol

El Reial Madrid guanya sense brillantor al camp del Llevant

Els blancs van deixar enrere la derrota davant l’Atlètic en un matx que no van tancar fins al final

Els tres punts es van aconseguir sense excessiva brillantor davant del cuer, un equip amb molts menys recursos però que va lluitar i va mantenir la incertesa fins al final.

El primer temps va arrencar amb major intensitat per als locals, que van posar a prova Keylor Navas davant d’un Reial Madrid que no aconseguia dominar el partit. Els primers gols van arribar més enllà de la mitja hora de partit. El 0 a 1, en el minut 33, va ser de penal i obra de Cristiano Ronaldo després que Orban tirés a terra Lucas Vázquez. El portuguès va llençar ras i tot i que Mariño li va endevinar la direcció no el va poder aturar. Quatre minuts després arribava el 0 a 2, en una jugada en què Mayoral xutava al pal i el rebuig es convertia en un gol en pròpia porteria de Mariño. El matx semblava encarrilat per als de Zidane, però un minut després arribava l’1 a 2. Casemiro no encertava a rebutjar la pilota i Deyverson batia Navas. Tot per decidir en el segon temps d’un duel que transcorria obert. Amb tot, el Madrid va ser força més incisiu i va tenir bones ocasions de gol. La més clara, un xut al pal de Cristiano. L’1 a 3 arribava al minut noranta, obra d’Isco.

En els altres partits d’ahir l’Athletic va golejar el Deportivo (4-1), hi va haver taules entre Celta i Vila-real (0-0) i triomfs mínims del València a Màlaga (1-2) i el Sevilla a casa contra l’Eibar (1-0).

EL BARÇA BUSCA MANTENIR EL MARGE AMB L'ATLÈTIC A LA VISITA DEL RAYO

El Barça visita aquesta nit (21 h) Vallecas amb l’objectiu de mantenir el marge de 8 punts amb l’Atlètic al capdamunt de la taula i amb l’oportunitat d’establir un nou rècord de jornades consecutives sense perdre, 35, després d’igualar 34 partits del Madrid el passat diumenge en la victòria contra el Sevilla. Luis Enrique encara el partit contra el Rayo amb l’única absència de Dani Alves, sancionat per acumulació de targetes. També estarà a disposició de l’asturià Sergio Busquets, tot i que la presència del migcampista és una incògnita per les molèsties físiques que arrossega.