La Purito Andorra 2016 Gran Premi Andbank ja té 850 inscrits

;anté els mateixos recorreguts amb la novetat d’una cronoescalada el 13 d’agost

46734.jpg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Segons han explicat des de l’organització mitjançant una nota de premsa, la Purito Andorra 2016 Gran Premi Andbank manté els mateixos recorreguts amb la novetat d’una cronoescalada el dia anterior, dissabte 13 d’agost. Per als més competitius es realitzarà una prova amb sortida des d’Encamp i arribada als Cortals d’Encamp, nou quilòmetres intensos cronometrats i amb podi per als més ràpids. El nombre de participants serà limitat a 240.

El diumenge 14 d’agost se celebrarà la marxa cicloturista que tindrà el mateix recorregut que en l’edició anterior: un trajecte llarg de 145 quilòmetres i 5.200 metres de desnivell positiu, començarà a Sant Julià de Lòria i, després de recórrer els ports més emblemàtics i exigents d’Andorra –Beixalís 1.805 m., Coll d’Ordino 1.980 m., La Rabassa 1.820 m., Coll de La Gallina 1.910 m., La Comella 1.350 m.– finalitzarà als Cortals d’Encamp a 2.100 m.

La marxa també proposa uns altres dos recorreguts: el curt, que no passarà per Beixalís ni el Coll d’Ordino, cobrirà un total de 80 quilòmetres i comptarà amb 3.500 metres de desnivell positiu; i el Mini, una tercera opció dedicada a tots aquells que vulguin estar al costat del 'Purito' Rodríguez i participar en l’esdeveniment. Aquesta modalitat arrancarà de Sant Julià de Lòria i anirà directament als Cortals d’Encamp després d’afrontar 28 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu.

Des de l’organització esperen que la 2a marxa cicloturista La Purito Andorra 2016 - Gran Premi Andbank repeteixi el gran èxit de l’any anterior amb una important participació d’aficionats del ciclisme internacional. La prova pretén consolidar-se per convertir-se en un referent de les proves cicloturistes.

tracking