El Matecosa perd el lideratge i el Don Pernil ja és primer

Els de Patri González van caure derrotats contra la sensació del curs, l’Escale que s’apropa a un punt dels lauredians
14/12/2009 a les 08:02
Els colomencs van jugar un partit sobri davant d’un rival que no va tenir gens d’efectivitat. Al minut 25, Luis Teixeira va transformar un penal i va avançar l’Escale. Al segon temps i amb molt per decidir, l’internacional Víctor Hugo va rematar de cap un servei tret per Varela. Els colomencs de Lluís Miquel Aloy van saber reaccionar i, de nou, Luis Teixeira va posar per davant en el marcador a l’Escale després d’ar­rencar en posició dubtosa i batre el porter lauredià. Al minut 74, el golejador Gabi Riera va empatar en aprofitar una passada de la mort de Víctor Hugo. Cinc minuts va durar aquest estat alegre ja que al minut 79, Víctor Hugo va desviar una pilota refusada per Yale i va donar el triomf en pròpia meta als colomencs. Mentre, el Don Pernil va golejar per 6 a 1 al CE?Principat amb els germans Urbani com a grans protagonistes, Beto i Chancha van fer un hat-trick i el primer va fer un de penal. El gol de l’honor dels d’Emiliano González va ser d’Iván Carballo en transformar una pena màxima. El Lusitans també continua a la lluita i va golejar per 5 a 1 a l’FC?Encamp amb dos gols de Pedro Miguel i uns altres dos de Luis Miguel. L’altre gol va ser d’Hugo Veloso. El Borda l’Arena –primer triomf– va guanyar per 3 a 2 a l’Inter d’Escaldes.

(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477