àlex iscla

“La Copa Catalana va sortir molt bé i vaig acabar content”

Àlex Iscla, en una prova recent del circuit.CAMPIONAT CATALUNYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des que va aterrar al món de la BTT procedent del trial, Àlex Iscla ha mirat sempre endavant i s’ha marcat objectius ben ambiciosos. A punt per estrenar-se, en un mes mal comptat, en la prova de la Copa del Món de Vallnord-Pal Arinsal, ha aconseguit el títol de campió d’Andorra de descens.

Un bon aperitiu per a la desitjada participació en la Copa del Món.

En tinc moltíssimes ganes. La Copa Catalana de BTT, tota la jornada, va anar molt bé i vaig poder treure conclusions molt positives. Quedar campió d’Andorra va ser tot un honor i, lògicament, estic molt content.

12è en categoria elit és un resultat fantàstic.

Així ho crec, sí. A més, vaig fer un tercer lloc en scratch i amb el 12è lloc a l’elit és un resultat per estar content, així com el temps que vam marcar. Sempre es pot millorar, és evident, però la cursa va anar bé i és per estar content.

El circuit nou és un gran al·licient.

La pista nova és molt xula perquè té salts molt grans i és el que més m’agrada. A més, estava seca i ràpida i aquest de la Copa Catalana és el mateix circuit que baixarem a la Copa del Món, tot i que suposo que canviaran algunes coses per poder millorar. La cursa va resultar molt divertida, vam marcar bons cronos i té mèrit tenint en compte el gran nivell que hi havia.

El ‘feedback’ dels ciclistes ha estat magnífic.

I tant, tothom ha acabat molt content i a la gran majoria els va agradar molt el circuit. A més, pensi que molts dels que van estar a la Copa Catalana estaran també a la Copa del Món i tothom va quedar encantat per la pista i per la competició. Ja li dic, el nivell que hi havia era brutal.

Aquest cap de setmana toca Eslovènia.

Exacte, Maribor, en una nova prova del Campionat d’Europa de descens. Jo no el conec el circuit, serà la primera vegada que el vegi, però sé que la prova es fa a l’estació d’esquí de Pohorje i que ha acollit diverses proves també de la Copa del Món.

Es marca algun objectiu?

És complicat pensar-hi ara, no només perquè no tinc interioritzat el circuit encara, sinó perquè no sé exactament el nivell que em trobaré allà.

Però segur que acabar en un lloc concret el faria ben feliç.

El més alt possible, sempre. Encara que no sàpiga ara el nivell que hi haurà, és evident que serà molt alt i que estaran els millors bikers d’Europa. Si em fa pensar en un resultat, suposo que, si aconsegueixo entrar entre els 30 primers, al final de la prova crec que seria un registre que estaria molt bé i em deixaria molt satisfet.

tracking