x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Raúl Paje

“Ara molta gent li ha agafat una mica de ràbia a l'FC Andorra”

El tècnic del rival d’avui, el Viladecans, va acusar els tricolors d’“adulterar la competició”
Raúl Paje, a la dreta de la imatge.

“Ara molta gent li ha agafat una mica de ràbia a l'FC Andorra”

Raúl Paje, a la dreta de la imatge.

UD VILADECANS
Actualitzada 14/01/2019 a les 07:33
Amb el pas de les hores, el to del tècnic del Viladecans, Raúl Paje, ha baixat notablement. Tot i que manté l’esperit crític sí que matisa algunes de les polèmiques afirmacions que va realitzar assegurant que l’FC Andorra adulterava la competició. Aquest migdia, l’equip tricolor visita el camp del Viladecans.

Vostè ha estat molt crític amb el projecte de l’FC Andorra.
S’ha format molt enrenou, bàsicament per ser qui és la persona que està darrere del projecte [Piqué]. No tinc res en contra de l’Andorra, ni molt menys, però crec que aquestes coses s’haurien de mirar i de vigilar. S’han plantat amb una plantilla pràcticament nova en la jornada 18.

L’FC Andorra s’ha convertit en SAE i no ha fet res il·legal.
Crec que ara no estem tots en igualtat de condicions. No, clar que no han fet res il·legal però, de cara a la competició no és el mateix. Ha estat l’Andorra com podia haver estat un altre equip però ara, sense tenir-hi ni art ni part, s’ha convertit en un equip que queia simpàtic a fer ràbia a uns quants equips.


Vostè li té ràbia?

No, no. Parlava de cara a l’exterior. Ara no estem en les mateixes condicions que l’Andorra, malgrat els 10 punts de diferència. Quan deia que feia ràbia era pel que es pot percebre des de fora, a mi m’és igual i em preocupo del meu equip. Ara, per la part que em toca, l’Andorra és un equip molt més complicat que fa unes jornades.

Segueix pensant que el seu rival d’avui adultera la competició?
Potser la paraula adulterar no era la més adient. Només volia explicar que amb les normes actuals de la federació en l’apartat de fitxatges, un equip agafa avantatge respecte als altres fent 10 incorporacions noves. No partim amb les mateixes armes. No parlo només pels de la part de dalt, als de part de baix l’Andorra és un equip que els traurà molts punts. Em referia a això. A més, si preguntes a la resta d’entrenadors del grup et diran el mateix que jo. Uns ho reconeixeran i altres no, però ho pensen.


El primer partit a Almacelles el van perdre.

A casa, probablement, seran un equip infal·lible però fora es trobaran moltes complicacions. Camps més petits, més pressió, gespa en no gaire bon estat, etc. La lliga està molt igualada i ara són el rival a batre.

Més pressió del públic vol dir, com avui a Viladecans?
Al nostre camp acostumen a anar 600 o 700 persones. Potser per ser el rival que és [avui] vindrà més gent però no animaran amb més ràbia ni res semblant. L’afició pressiona sempre, es jugarà amb normalitat i estic segur que no passarà res estrany.
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts