x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Joan Seguí

“Volem donar una alternativa als que s'abstenen”

El president de Podem assegura que hi ha u n 90% d'opcions que presetin llista nacional
El president fundador de Podem, Joan Seguí.

“Volem donar una alternativa als que s'abstenen”

El president fundador de Podem, Joan Seguí.

ARXIU
Actualitzada 06/11/2018 a les 08:18
Joan Seguí assegura que Podem té la intenció de presentar-se a les eleccions nacionals. Encara no hi ha res totalment tancat, però la formació lila treballa per buscar el seu espai polític als comicis.

Quines expectatives es plantegen de cara a les pròximes eleccions?
Portem legislatures en què ha governat la dreta amb DA, que no és propera a les necessitats de la ciutadania. Ens vam constituir com a partit polític el 2016 i volem presentar-nos amb una llista nacional i a alguna parròquia. Voldríem aconseguir un o dos consellers, que no estaria malament. Volem donar una alternativa als electors, sobretot els que tenen entre 18 i 30 anys que s’abstenen, perquè puguin veure una solució amb el nostre partit.


Vostè liderarà la llista?

Això encara s’ha d’acabar de tancar.

Per tant, no ho descarta?
Ni es descarta ni es confirma res. Avui farem una reunió oberta als ciutadans perquè donin idees al partit per completar el programa electoral. S’haurà de completar les llistes i tenim al voltant d’una cinquantena de propostes.


Quants afiliats té el partit?

El concepte d’afiliació va lligat al pagament d’una quota, i com que això comporta diners i les nostres persones són humils, no hem establert aquest concepte. Tenim una operativa diferent, amb simpatitzants que es poden atansar i col·laborar.

Confia trobar prou simpatitzants per configurar les llistes?
A la Fira d’Andorra la Vella ens preguntaven si ens presentaríem. Li puc dir que excepte que passi un disbarat, hi ha un 90% de possibilitats que presentem una llista nacional.


Buscaran aliar-se amb SDP a les territorials després que la formació hagi quedat fora del pacte entre el PS i L’A?
S’ha intentat fer una unitat progressista dins dels partits més propers a l’esquerra. Si volem anar en confluència amb un altre partit, ens podem donar la mà per fer un tram, també amb el PS o L’A si hi ha cinc o sis coses que ens uneixen.

Obren la porta a pactar amb el PS i L’A?
Tenim la porta oberta amb qualsevol partit. Un dels punts d’entesa podria ser l’avortament. També ho podria ser el de l’habitatge. Nosaltres som més propers al PS, i a L’A fomenten més el privat per definició lògica del partit, però hi ha coses que ens poden unir. L’esperança no es perd mai i fins a l’últim dia podria ser viable.
Etiquetes
  • #9 estevet
    (05/11/18 15:49)

    Quins comentaris! Democràcia sí però només pel bàndol que us interessa?
    Deixeu-los presentar llista i que els votants decideixin.
    Som una democràcia o no?

    Respondre
  • #8 Soc pijo i ademés progre...
    (05/11/18 14:26)

    És la mentalitat del progre, mai inverteix ni un sol euro .... només demana almoines en forma de subvencions en nom dels drets i igualtats.

    Respondre
  • #7 Ciutadana
    (05/11/18 13:47)

    Miri, jo potser m'abstingui, però no seria mai per votar algú infinitament pitjor del que hi ha. Due mos lliuri del "bo per coneixer"

    Respondre
  • #6 Des-vergonyment o burros?
    (05/11/18 13:44)

    Sembla mentida que després de tanta incoherència i visionat del plumero de l'inefable Pablo Iglesias, es vulgui montar una sucursal Andorrana. Desvergonyiment o burros? O les dues coses alhora???

    Respondre
  • #5 OUT
    (05/11/18 11:39)

    Gent com vosaltres sou uns assistits i sou com el cancer, un cop ja esteu presents us aneu extenen a tot el cos. Amb mentalitats com la vostra com voleu que el pais funcioni i que la gent treballi? Que posareu les setmanes de treball a 25hores  setmanalas i 50% d'impostos? Sou uns il.lusos i no sou realistes entre el que es pot fer teoricament i el que es pot fer en la realitat. Vinga adeu Hippies...No teniu futur a Andorra. Marxeu si us plau. Pareu de queixar-vos i aneu a treballar.... Mandrosos.

    Respondre
  • #4 Tonet
    (05/11/18 10:52)

    Mare meva, és el que ens faltava, que una sucursal barata d'un partit espanyol es vulgui presentar a aqui, i que, a més, el lider sigui aquest fenomeno! Més val que es dediquin al treball diari i deixin això, que sinò el ridicul augmentarà... GO HOME SEGUÍ!

    Respondre
  • #3 MB V12
    (05/11/18 08:51)

    Cal ser rastrer, conformar-se amb el vot de l'indecís per intentar raspar uns vots per a aquest partit marca blanca espanyola és de traca.

    Respondre
  • #2 Hilarant
    (05/11/18 07:54)

    Podemos andorrà + SDP = coctel de guanydors!!!!

    Respondre
  • #1 Carles
    (05/11/18 07:38)

    Sou una succursal d'un  partit espanyol,...

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts