x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Candy Dulfer

“Prince va creure en mi abans que jo cregués en mi”

Filla d'un intèrpret llegendari, recala a l'auditori nacional per presentar 'Together'
La saxofonista holandesa Candy Dulfer.

“Prince va creure en mi abans que jo cregués en mi”

La saxofonista holandesa Candy Dulfer.

CARIN VERBRUGGEN
Actualitzada 16/10/2017 a les 07:31
La saxofonista holandesa Candy Dulfer puja aquest vespre (21 hores) a l’escenari de l’Auditori Nacional, al Festival Narciso Yepes.

Sent la filla d’una llegenda del saxo [Hans Dulfer], li quedava un altre remei que dedicar-se a l’instrument? Destinada?
Bé, el meu pare feia tanta cara de felicitat sempre que feia música que jo em vaig sentir absolutament impel·lida a agafar també un saxo i comprovar per mi mateixa com era allò. Però ell mai no em va pressionar, sinó que em va deixar lliure de trobar el meu camí, i això va ser meravellós. Però amb tot és cert que no crec que avui jo em dediqués a la música de no haver estat pels pares. De petita era massa tímida com per haver-m’hi embarcat tota sola.


Al llarg de la seva carrera va compartir escenari amb grans de la música. Però deixi’ns preguntar-li per un en particular: Prince. Com va ser col·laborar amb ell?

Vaig treballar amb ell durant anys i va ser meravellós. Per a mi ell és probablement el més gran músic de tots els temps, i estar a prop d’algú com ell i tocar amb ell és com estar al cel. A banda, el fet que em convidés a treballar amb ell quan jo era encara tan joveneta em va validar com a artista i em va donar l’autoconfiança que necessitava. Sempre dic que ell va creure en mi abans que jo mateixa cregués en mi.

Vostè va tocar en la banda sonora de ‘Batman’. Fer música per al cinema, què significa per a un intèrpret? L’oportunitat d’arribar a més públic?
En realitat, el meu principal hit va ser Lily was here, amb Dave Stewart en una pel·lícula holandesa. Penso que fer bandes sonores potser una manera estupenda, artísticament parlant, d’expandir-se un mateix, de fer quelcom de diferent al que acostumes a fer. I sí, també ajuda a ampliar l’audiència de manera important.


A Andorra, imaginem, ens presentarà el nou àlbum, ‘Together’. Com serà l’espectacle?

Sí, un àlbum ple de funky, ple d’amor pel món i amb un missatge que parla de diversitat. L’espectacle inclourà un grapat de temes nous, però també, per descomptat, Lily was here, Sax-a-go-go, Pick up the pieces, etcètera. Vinc amb una banda fantàstica, plena de gent de tot tipus, edats i que, junts, som un gran equip.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts