Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Joan Andoni Azurmendi

“És fàcil dir que venem massa barat però no podem tenir l'hotel buit”

L’empresari rebutja que es regulin preus mínims perquè ha de manar la competència i recalca que s’ha de fer un pla per cobrir les mancances de falta d’oferta de primavera i estiu
L’hoteleria reivindica l’esforç per atreure clients, afirma que no es pot pagar més perquè el marge no ho permet i reclama accions perquè el país no es quedi enrere en l’oferta, en una conversa a COPE Andorra-AD Ràdio.

Com viu l’hoteleria aquest moment tan tranquil de l’any?
Estem en la travessia del desert. Un dels grans problemes que tenim és el de l’estacionalitat i seria bo que ara que estem entrant una altra vegada en estudis per dinamitzar una Andorra més actual que tothom ho tingués al cap, especialment les autoritats, perquè Andorra en general dels dotze mesos és productiva cinc o
  • #4 carlos
    (23/05/17 08:32)

    Potser el que sobren son hotels i llits en general, o sia oferta. Desmesurada! Conseqüència d'un creixement descontrolat que obeeix perfectament a la dita : "pan de hoy, hambruna para mañana". I això és el resultat de la manca de control associada a l'absència de projecte de futur de país: l'ambició mesquina del moment de fer diners facilment.

    Respondre
  • #3 Despropósit
    (22/05/17 15:22)

    Andorra té un ventall molt gran de possibilitats i amb un país que viu prácticament del Turisme no es pot trobar amb tantes trabes per tot. I no parlo d empresaris sino també dels que venen a treballar. D aqui a no res ens haurem carregat  la gallina dels ours d or.

    Respondre
  • #2 Disbauxa
    (22/05/17 08:44)

    L'espiral de preus low cost dels hotels l'heu creat vosaltres; no serà fàcil reconduir la demanda si la solució comercial que es va aplicar era una baixada de preus general.Els costos fixos estan molt a prop del preu d venda i per tant l'únic espai per retallar ès el servei (factor humà).

    Respondre
  • #1 Sentit Comú
    (22/05/17 08:32)

    Bon article excepte que aquest home  no té raó quan diu que els preus als altres països no estan regulats. De fet, hi ha una  forquilla de preus per categories hoteleres. I dintre d'aquests forquilla, pots jugar entre moments alts i baixos. Aquí a Andorra tothom va a la salvatjada ! I les nostres "autoritats" no tenen ni puta idea del que és un negoci ! Si ! Perdó ! Els bancs, coneixen molt bé !!! 

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts