Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
David Borges

“No donar la doble nacionalitat és posar traves a la integració”

Pel conseller de les comunitats portugueses és important que aquest col·lectiu també pugui optar a la ciutadania andorrana per poder participar en la vida política del país
David Borges, president de la Casa de Portugal, va ser elegit com a conseller de les comunitats portugueses el setembre del 2015, però el seu càrrec no va ser ratificat fins al mes d’abril passat a Lisboa. Entre els seus reptes hi ha cohesionar més el teixit portuguès en l’àmbit associatiu i comercial instaurant a Andorra.

Quins són els seus reptes com a conseller de les comunitats portugueses?
Jo tinc tres prioritats: la joventut, els empresaris portuguesos i el vessant de les associacions.

Es vol potenciar el teixit de les associacions?
El teixit ja està fet. Es tracta d’unificar-lo més, que a vegades no
  • #23 pepe.
    (09/08/16 09:25)

    pues los suizos permiten la doble, la triple y la sextuple y no veo q les vaya tan mal, claro q esto es un problema politico pq detras esta el problema de los votos. Eso es todo.

    Respondre
  • #22 sventolare
    (08/08/16 19:21)

    El dia que es permeti la doble nacionalitat Andorra desapareixerà.  És impossible que el país aguanti una sotragada així. I noti's que molts països europeus ja s'estan plantejant ser més restrictius en tems de nacionalitat. S'ha de dir les coses pel seu nom. Andorra no s'ho pot permetre. I si aixó és posar traves a la integració doncs que així sigui. La integració dels nous vinguts no pot comportar la desintegració d'Andorra. Entre altres motius, si Andorra es desintegra els nou vinguts integrats se n'aniran al seu pais d'origen, mentre que el nostre haurà desaperegut.

    Respondre
  • #21 Fart de tot
    (07/08/16 10:53)

    Votar o no votar, aquesta és la qÜestió. I Sil.logisme te raó. Per aixó jo sempre proposo votar en blanc donats els resultats de cada període legislatiu, sempre els mateixos que tenen un mateix amo. Votem en blanc, tots, a veure qué passa, oi? Sería divertit.......

    Respondre
  • #20 bocabadat
    (05/08/16 10:16)

    pitufillo va dir..
    sr? Pitufillo, por su manera de expresarse, usted puede tener todo lo que se pueda permitir, pero le pronostico que nunca llegará a nada no pierda tiempo e intente cambiar su forma de vivir el mundo,

    Respondre
  • #19 Mou
    (03/08/16 15:24)

    El Sr. Borges que se este callado , todos hijos de portugueses tenemos las dos nacionalidades, y no pasa nada... Cuando nos va bien ser portugueses lo somos, y si nos conviene más ser Andorranos lo somos. Nos hemos integrado perfectamente ! ha ! ha !

    Respondre
  • #18 tengo las dos
    (03/08/16 11:48)

    Jo tengo las dos, la andorrana y la portuguesa, y es verdad que utilizo la que mas me convenga

    Respondre
  • #17 Maria Escoert
    (03/08/16 09:12)

    Ja comencem, la doble nacionalitat és una eina per defraudar. El Sr. Borges que honorablement tant s'estima el seu País, no respecta la Constució del País que l'acull. Ell sap perfectament perque volen el Passaport, no és per integrar-se i per estima al País, el volen nomes per els avantatges económics. Prou hipocresia ! El que fan els Paisos veins no sempre és el correcte.

    Respondre
  • #16 Manuel
    (03/08/16 07:45)

    Carme,carme!..pensa el que dius filla,sup..

    Respondre
  • #15 Rui Faría de Sousa Carvalho da Conceiçao
    (02/08/16 18:27)

    Doncs potser haurem de demanar nosaltres la portuguesa per no estar discriminats. Per cert Pitufillo, escriu amb el teu nom veritable i veuràs el que et durarà el passaport andorrà per boques

    Respondre
  • #14 pitufillo
    (02/08/16 08:45)

    Yo tengo las dos y la Andorrana por conveniencia si os gusta bien y si no que os den, eso es lo que hay y por cierto buscar cuantos Andorranos de casta la tienen y igual alucinariais, soys unos retrógradas a parte de racistas.

    Respondre
Veure’n més
23
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477