x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Editorial

Cap al forfet únic

La comercialització conjunta d’activitats de pal arinsal i soldeu-el tarter serà una realitat a l’estiu. La fusió de les dues societats és el primer pas per aconseguir una única marca de neu sota el paraigua de Grandvalira.
Actualitzada 18/10/2021 a les 06:11
Tot just fa unes setmanes, a finals de setembre, el sector de l’esquí i per extensió el turístic i l’economia del país van viure una jornada clau per encarar el futur després de la sacsejada provocada per la Covid. Els cònsols de Canillo i la Massana, Francesc Camp i Olga Molné respectivament, i el conseller executiu de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, van presentar el 27 de setembre el preacord d’integració entre Ensisa i EMAP o, el que és el mateix, entre les estacions d’esquí de Soldeu-el Tarter i Pal Arinsal. L’operació, a efectes pràctics, comportarà que tots els camps de neu del país s’agrupin i es comercialitzin sota una única marca, Grandvalira. L’altre actor que tindrà un paper clau en el desenvolupament del futur de les estacions del Principat és Saetde, que fa un parell d’anys va adquirir Ordino Arcalís, establia sinergies entre les dues valls i guanyava pes dins de Grandvalira. El cònsol canillenc va anunciar ahir que els fruits de l’acord pel que fa a la comercialització conjunta es podran començar a notar a partir de l’estiu, amb packs que oferiran activitats de les estacions de Pal Arinsal i Soldeu-el Tarter. Serà la primera evidència d’un pacte amb visió de país i que trenca amb el parroquialisme i fa un pas endavant per aconseguir un únic domini esquiable i un forfet per a tot el país. La decisió ha de servir per posicionar Andorra com un destí atractiu dins del món de l’esquí, amb un pas endavant valent i decidit que consolidi la marca i la situï com a referència europea. La pandèmia ha fet mal a tots els sectors però aquells relacionats amb el turisme com ho és l’esquí ho han notat especialment. Després d’una inexistent temporada l’any passat, ara la mirada se centra a esperar bons resultats aquest hivern, amb les mesures ja molt flexibilitzades i amb la Fira d’Andorra la Vella a tocar per començar a vendre forfets. A poc a poc, l’acord entre EMAP i Ensisa s’anirà consolidant per esdevenir una integració de país que començarà a notar-se a l’estiu i amb més força a partir de la temporada d’hivern vinent.
Etiquetes
  • #1 Finoofilipino
    (18/10/21 09:50)

    el diari d'andorra una altra vegada del costat de les flipades dels politics.... com s'han de fusionar 2 societats publiques ammb capital privat sense concurs?

    Aixo es de primer

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts