x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Editorial

La traïció de Chato

Difícilment a la història política d’Andorra es podrà trobar un exemple d’una traïció amb llums i taquígrafs com la del ja exsecretari d’Estat Salustià Chato a Jordi Gallardo, deixant-lo totalment retratat
Actualitzada 12/09/2019 a les 06:39
El 28 d’agost Jordi Gallardo va haver de donar la cara per Salustià Chato en una compareixença que s’hauria pogut evitar i que va ser decisiva perquè el PS l’acusés d’amiguisme. Es va equivocar perquè sense saber encara gaire com anava la història va sortir a dir que com que Chato tenia la seva total confiança el mantenia. En aquest descontrol comunicatiu que sembla que es traspassa per herència genètica entre els governs demòcrates, Eric Jover va entrar a donar un capote a Gallardo quan tampoc tocava, ja que no se sabia ben bé quin era l’abast real del cas. Encara que Gallardo es va equivocar cal reconèixer un esperit de lleialtat envers els seus que es va demostrar jugant-se-la des del primer moment per Chato, amb qui fa molts anys que fan política junts a Liberals. El mateix nivell de traïció que ha demostrat Chato deixant que el ministre fes afirmacions que eren falses davant de l’opinió pública. Chato va permetre que Gallardo digués que no hi havia hagut més participacions del secretari d’Estat amb la federació (cobrant) des que havia estat nomenat. Dos dies després del nomenament ja va participar com a observador arbitral en l’Andorra-França, però el més fort és que el 13 d’agost ho va fer en el partit que van jugar el Dundalk FC i l'SK Slovan Bratislava a Dublín. La compareixença de Gallardo quan afirma que ja havia deixat de treballar per a la federació és del 28 d’agost. Chato havia venut Gallardo, però encara faltava la més grossa. El 6 de setembre va fer d’observador arbitral de la UEFA en el partit disputat entre Irlanda del Nord i Malta a Ballymena. Just enmig de la tempesta contra ell i contra el Govern per no cessar-lo. No ha demostrat ser gaire intel·ligent perquè és una activitat pública que surt als registres de la UEFA i del partit. L’altra opció és que tingués voluntat d’enfonsar Gallardo per algun motiu ocult i li preparés la jugada per deixar-lo en fora de joc. Xavier Espot va acabar sortint a explicar els motius pels quals se’l mantenia en el càrrec en una decisió que podia acumular arguments a favor i en contra. Al final al Govern, en part, li ha fet un favor perquè Chato hauria estat una arma que l’oposició hauria fet arribar fins a les eleccions comunals. Però el que ha fet Chato és força inexplicable.
Etiquetes
  • #5 Esteve
    (12/09/19 22:09)

    Sr Espot a que pensa per destituir al Gallardo ? No ha fet prou de mal ja ? No se n'adona que ningu el votara mes mentre s'associi a aquesta gent que estan disposats à sacrificar el pais per al seu benefici personal ? 

    Respondre
  • #4 Poc rigor
    (12/09/19 15:56)

    diu l'article que va fer d'observdor a l'Andorra França, ni idea , escriuen i encara no saben ni de què ha fet i que no, la veritat és penós, és el que passa quan es vol anar d'intel·ligent.

    Respondre
  • #3 Muñeco Gallardo
    (12/09/19 10:27)

    El Gallardo és una pedra a la sabata del Espot i de DA. Tard o d'hora se l'hauran de treure o no podran caminar. Ara es fa passar per un pobre traït, quan el que ha traït i tirat pel barranc ha estat ell al seu “amic” Salus. Sr. chato val més que esculli amics amb menys ambició, que ja veu com el tracten els que volen ser “la más grande” (i de más grande només hi ha la Rocio Jurado). Gallardo, marxi a casa, que ja ha fet prou el ridícul. Tot aixó li va gran. Dimiteixi dignament.

    Respondre
  • #2 Gallardo fora
    (12/09/19 09:37)

    Gallardo plega ja!!! El teu afany de protagonisme esfonsa una imatge política ja tocada. Eleccions ja perquè a quedat govern ho acabarà d'esfonsar tot. 

    Respondre
  • #1 Toni
    (12/09/19 08:06)

    Gallardo dimissió!

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts