Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Editorial

Nou festival de música

La productora que s’encarrega del festival de Cap Roig, Clipper’s Live, ha confirmat que es treballa per portar grans estrelles internacionals per als concerts del festival d’hivern a Andorra a partir de la Puríssima
Actualitzada 06/06/2017 a les 06:45
L’empresari resident Miguel Lao està fent una aposta arriscada, amb els seus diners, tant per la creació d’un gran complex de pàdel i tennis com per la realització d’un festival d’hivern. Possiblement l’acord de Lao amb els productors del Festival de Cap Roig per crear-ne un a Andorra durant la temporada d’hivern és la jugada més forta feta per un privat a Andorra en els últims anys. L’executiu hauria d’estar molt agraït a Lao perquè precisament aquest és el tipus d’esdeveniment que pot ajudar a diversificar l’oferta per als turistes i és l’inversor privat qui està cor­rent amb tots els riscos. Cal recordar el repetit discurs de l’executiu Martí respecte a la necessitat de compaginar la inversió privada amb la pública quan es tracta de projectes per a l’interès general. En sis anys de mandat el discurs s’ha quedat gairebé en paper mullat perquè ben poques coses s’han fet de forma conjunta. El del festival d’hivern és el projecte que possiblement més encaixa en aquesta definició, però l’executiu no s’acaba de mullar. La productora catalana acaba d’anunciar que hi haurà grans artistes internacionals i l’obligació de Govern és asseure’s amb Lao i amb Clipper’s Live per veure quines són les millors opcions, com es pot ajudar i fer de mitjancer per solucionar alguns problemes que semblen evidents. Per exemple, un tema fonamental és disposar d’un espai d’aparcament suficientment gran per encabir els vehicles de més de dues mil persones. Caldria començar a veure si és possible establir també alguna connexió en transport públic. O discutir respecte a les dates perquè l’executiu també té coses a aportar i a aconsellar. La col·laboració amb l’empresari resident és important no tan sols per al festival en concret, sinó perquè serveixi d’exemple a aquells inversors que s’estiguin plantejant portar a Andorra activitats o esdeveniments interessants per al país. Al cap i a la fi, a diferència de gairebé sempre, qui s’està jugant els calés és Miguel Lao, en un projecte que si funciona pot ser un reclam important per a turistes d’alt poder adquisitiu. I adaptat a Andorra amb la voluntat de portar artistes importants que actuïn en caps de setmana amb potencial arribada de molts turistes. La idea és engrescadora i el Govern no pot quedar-ne al marge.
Etiquetes
  • #3 Que no pari la mùsica
    (06/06/17 15:42)

    Per això si que hi ha diners senyors, els jocs de la fam a Andorra ja han començat, les subvencions europees per a espectacles no tenen fi.

    Respondre
  • #2 Ole ! Ole i Ole !!!
    (06/06/17 15:30)

    "pane e feste tengono il popolo quieto". Doncs això ... volem més feina i pa i menys circ ....

    Respondre
  • #1 Alhambra de Graná
    (06/06/17 12:34)

    Olé i Olé! Espero i desitjo que els organitzadors anunciïn el programa amb molta antelació per poder convida a la família de Granada i els amics. Felicitats al coratge del senyor Lao i gràcies al Govern de casa per no només donar suport a iniciatives d'oci per a tothom, perquè tot i que la iniciativa està pensada pels que venen de vacances els de caaa també ens en beneficiem. Xupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tot i que avui hi ha banderes que estan baixes i de dol.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts