L'hora dels mil·lennials

Música per arribar lluny

Cerni Casamajor és músic del grup Isolda

Cerni Casamajor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per sobre de les 6.000 reproduccions a Spotify se situa el tema Tecno pop barato amb el qual Isolda ha estrenat el primer treball que ha enregistrat “i estem molt contents, ha tingut molt bona acollida”, i més de 3.300 acumula Vamos en avión. Cançons d’una proposta de “música electrònica pop perquè amb els recursos que teníem és el que podíem fer”, explica Cerni Casamajor, un dels dos integrants del grup nascut fa tres anys. La primera intenció era “fer un àlbum de música pop, amb guitarres i bateries, però el vam haver d’ajornar perquè calien més mitjans”, assenyala el jove de 18 anys, incidint que li agraden “diversos tipus de música i tinc moltíssimes idees i projectes que estem començant”. Per ara l’habitació d’un pis, un ordinador, un teclat, un micro i una targeta de so han servit per fer les primeres creacions, que el lauredià valora que “per ser d’Andorra és una victòria” per les escoltes que estan sumant. Les lletres són de moment en castellà i una en francès, però volen fer-ne també en català i anglès.

Cerni Casamajor es va començar a interessar per la música als quatre anys tocant la bateria perquè era a casa. El pare toca la bateria, els tiets la guitarra i el piano i “he estat envoltat de música des de petit i ara m’assessoren i m’aconsellen”. El jove s’hi va posar més seriosament fent classes de bateria i després de guitarra. En tercer de segona ensenyança va conèixer el Bernat Torra i van formar Isolda. “Ens va unir molt escoltar els Beatles perquè pocs joves ho feien”, i també els agraden Red Hot Chili Peppers, Kaney West, Hoke o The Blaze.

Els dos estudien el primer curs de Producció Musical a la Universitat de Barcelona i amb aquesta formació esperen anar produint cançons per a d’altres músics i aconseguir fons per als seus projectes. El treball que preparen confia que vegi la llum al maig amb “més recursos, potser algun violinista, més micros, més qualitat” i fruit de les composicions constants que van creant “perquè cada dia fem música”. Casamajor reconeix que “és molt difícil fer-se un espai perquè hi ha moltíssima gent jove que vol fer música i el primer treball no ha anat malament”, i es mostra optimista que “amb el segon farem un forat i arribarem lluny”. Han fet algun directe amb temes propis i alguna versió i esperen “arribar a molta més gent ara a Barcelona i que ens conegui més públic”.

tracking