x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
L'hora dels millennials

Aposta total per la música

La laurediana Júlia Coll, de 20 anys, domina diversos instruments, com el piano, el violí i la guitarra
Actualitzada 29/05/2020 a les 18:34
La música és una passió que mou milions de persones al món i és una d’aquelles professions a les quals molta gent es vol dedicar, però no sempre és fàcil fer-se un racó en aquest món. La laurediana Júlia Coll, de 20 anys, té ben clar que s’hi vol dedicar. Hi posa tot el seu temps per aprendre tot el que pugui d’aquest art i en comptes de fer-ho en un segon pla com si fos un hobby, com fa sovint molta gent, es dedica exclusivament a treballar per aquest objectiu. “Si es pot m’encantaria dedicar-me a la música”, explica la jove.
Amb 18 anys va anar a una universitat de Barcelona per estudiar l’art, però dos anys després va decidir deixar-ho. “El que feien no anava gaire amb mi”, indica Coll, que precisa que “no trobava el sentit a estar allà perquè estava més encaminat a crear la teva imatge artística, i jo encara no en tenia. Necessitava experimentar i aprendre més”. Quan ho va deixar va començar a fer classes particulars, també des de Barcelona, i ara té previst entrar al Taller de Músics. “He estat aquest any preparant-me i mirant cap a on ho volia enfocar”, comenta l’andorrana.

En aquest sentit, els seus pares li han donat tot el suport necessari per tirar endavant el seu projecte, un factor gairebé indispensable a l’hora d’encaminar el seu futur cap a la música. “Des del principi han estat molt amb mi, donant-me suport al cent per cent. Els dec molt, però òbviament fan de pares i em mantenen dempeus”, assenyala.
La seva ambició de futur és “tocar i ser fidel al que em representa”. “Potser sona a tòpic, però em fa molta més il·lusió arribar a aprendre què és el que vull fer i amb què em sento més còmoda que no anar al Palau Sant Jordi”, exposa. Coll precisa que “em considero més música que cantant perquè no crec que tingui una veu superespectacular”.

La jove laurediana domina diversos instruments, com el piano, també una mica el violí, així com la guitarra. Amb aquest darrer va estar acompanyada en la cover que va interpretar a LòriaTV durant el temps de confinament de Girl On An Island, d’Alice Phoebe Lou. Amb tot, ella compta amb un repertori de cançons pròpies que espera poder publicar en un futur. “En tinc força ja, però no n’he publicat cap, només les coneix la gent del meu entorn”, comenta. Segur que aviat aquestes cançons sonaran en més d’un concert al país.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts