L'hora dels millennials

Oportunitats per a tothom

Arantxa Rubiol és la creadora d’andjobnow

Oportunitats per a tothomA.R.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Va sorgir com una necessitat personal i s’ha convertit en una eina útil per a tot­hom. Arantxa Rubiol, de 27 anys, volia canviar de feina però no trobava cap aplicació mòbil que l’ajudés a inserir el cur­rículum i promocionar-se a d’altres empreses. Per això va decidir crear Andjobnow, un servei que permet participar en ofertes laborals al país a través de la pantalla del dispositiu. “Fa vuit mesos que està en funcionament i estem fent que evolucioni i es transformi de forma ràpida per tal d’adaptar-nos a les necessitats de les empreses andorranes”, explica l’emprenedora. Actualment, l’eina Andjobnow compta amb 3.800 persones que cerquen feina, 200 empreses i unes 40 ofertes de treball. “A nivell d’usuari, les que més demanda tenen són per a administració, finances i economia, i feines de comunicació, màrqueting i relacions públiques. D’altra banda, les empreses hi posen ofertes de comerç, restauració, administració, comptabilitat i hoteleria”, detalla Rubiol.

Trobar aquest nínxol de mercat no va ser fruit de la casualitat, ja que com a formació professional l’Arantxa compta amb el grau de Màrqueting, un grau superior en Comptabilitat, un curs d’emprenedoria de quatre mesos amb MoraBanc i actualment està cursant un màster en Recursos Humans. Un grapat d’experiències en què ha après tota la metodologia imprescindible per poder arribar on és ara. “M’agradaria que Andjobnow arribés a sortir d’Andorra, però l’objectiu és que les empreses del país i els usuaris utilitzin l’aplicació. Una vegada aconseguit podrem plantejar l’expansió”, assegura la creadora.

L’eina permet que els usuaris i les empreses tinguin un contacte directe. La persona interessada només ha d’omplir unes dades i posteriorment el sistema li mostra les ofertes que s’adeqüen a la cerca. “És com un Tinder, on pots donar like o dislike a l’oferta. Tens una pestanya en què pots veure les candidatures on t’has inscrit i el procés en què et trobes: si l’empresa encara no ha vist el teu cur­rículum, si segueixes en el procés, si t’han seleccionat o si t’han rebutjat”, comenta.

L’evolució i experiència ha fet que l’equip de Rubiol també ofereixi la possibilitat de xatejar, fer videotrucades i contractar serveis de tramitació de documentació. “Així, les empreses andorranes poden buscar personal de fora del país i és molt útil per si l’usuari no és resident”, explica.

tracking