L'hora dels millennials

Escriure per ajudar

Tomàs Gonzàlez forma part del Blog Squat del Carnet Jove, una iniciativa que permet que cinc joves puguin escriure sobre temes personals i d’interès per al públic.

Escriure per ajudar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La passió que té per compartir els seus interessos i per ajudar la gent a través de l’escriptura ja és possible per a Tomàs Gonzàlez. Un jove de 28 anys que compagina la feina de venda de bitllets per a la companyia Andbus amb la de bloguer i que ha estat un dels seleccionats per formar part del Blog Squat del Carnet Jove, una iniciativa que permet que cinc joves puguin escriure sobre temes personals i d’interès per al públic.

En Tomàs, que va estudiar un grau superior d’administració i finances a Barcelona i posteriorment una formació professional de secretaria multilingüe al centre professional d’Andorra, explica que va trobar l’oferta per les xarxes socials i no s’ho va pensar dues vegades a aplicar-la, però no li va resultar fàcil poder ser un dels escollits. “Al principi no van acceptar la meva candidatura, però posteriorment hi va haver una renúncia, em van trucar per fer l’entrevista i hi vaig poder entrar”, comenta. Té pensat enfocar els continguts del seu blog sobre els diferents temes que li interessen i que li aporten valor personal. “Un dels continguts sobre els quals vull escriure és el teatre. Fa tres anys que en faig i quant a vida i salut m’ha anat molt bé, m’ha aportat molts beneficis. M’agradaria compartir-ho per explicar què m’aporta”, assenyala. Però no només es vol centrar en un tema, sinó que també té decidit redactar sobre qüestions que puguin ajudar la gent, perquè destaca que “un dels continguts sobre els quals vull parlar és el dels lloguers”. Aquestes temàtiques les vol reflectir ja que troba “necessari conscienciar els joves, per explicar-los com està la situació i perquè es puguin preparar de cara al futur i a la societat”.

A més, en Tomàs assegura que per la seva manera de ser, ja que es considera “una persona pro activa, empàtica, que sempre intenta donar solucions i solidària”, estar dins d’una plataforma amb una capacitat d’arribar a un nombre alt de persones com el de la Blog Squat del Carnet Jove és una motivació extra, ja que li permetrà ajudar més gent o que es pugui sentir identificada en algun text”. Precisament, un dels motius que l’han impulsat a fer aquests textos és per poder “compartir les meves experiències”, i sobretot perquè la societat “pugui veure el que escric i així ajudar totes aquelles persones que necessitin un cop de mà en algun tema”, conclou.

tracking