L'hora dels millennials

Imperfeccions delicioses

La bloguera Judith Silvestre va ser diagnosticada d'intolerant a la lactosa i va convertir la seva passió pels dolços en un web especialitzat

Judith Silvestre, blogueraJ.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa tres anys a la Judith Silvestre li van diagnosticar intolerància a la lactosa. La jove ha convertit la seva intolerància alimentària en una passió. “Al principi va ser molt complicat, perquè soc molt golafre i m’encanta el dolç. Ara ja he trobat que puc menjar el mateix que si no fos intolerant a la lactosa”, assegura Silvestre. “Llavors em vaig adonar que és pràcticament impossible menjar dolços fora de casa i per això vaig decidir que me’ls faria jo”, relata la jove laurediana de 26 anys. Silvestre és la gestora d’un blog de rebosteria des del 2012, Prety pastelitos, on pujava les receptes que més li agradava fer. Ara l’ha reconvertit en un portal on ensenyar a la gent a fer dolços per a intolerants sense lactosa. “Vaig veure una oportunitat per ajudar la gent que té el mateix problema que jo. Ho faig des de l’experiència personal i les nocions que tinc després de llegir molts llibres i acudir a molts professionals”, relata Judith Silvestre, que forma part del Blogger Squad del Carnet Jove.

“Em vaig assabentar de casualitat, dos dies abans que acabés el termini de presentació de candidatures, i en un sol dia vaig gravar el vídeo i vaig renovar-me el Carnet Jove que tenia caducat”, recorda l’aficionada als dolços. Silvestre veu en aquest blog una oportunitat per impulsar el lloc entre la gent del país. “Fins ara, com que el blog era en castellà, la majoria de visites les feien des d’Espanya. Ara podré acostar-me a la gent més pròxima i ajudar-la a entendre aquesta nova dieta i que realment pots ser golafre encara que no toleris la lactosa, com jo”, afegeix la jove bloguera.

Judith Silvestre compagina aquesta afició pels dolços amb la seva carrera professional com a advocada. “Al principi era difícil, però a l’estiu m’ho vaig replantejar tot i si et planifiques, surt. El que és clar és que no trauré un vídeo al dia ni un post, però sí que en faré un a la setmana i això amb un bon planning no és difícil”, sentencia la jove laurediana.

tracking