L'hora dels millennials

Futur talent emprenedor

L'estudiant d'ADE, Laia Moles, ha realitzat un projecte gràcies al programa Futur Talents de Tabandor

Futur talent emprenedor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sempre m’havia fascinat l’economia, veure a les notícies com pujava i baixava la borsa, i vaig veure que amb la car­rera d’Administració i Direcció d’Empreses podia fer tot allò que m’agrada i tenir molta sortida professional”, explica la Laia Moles. La laurediana, de 21 anys, sempre ha tingut molt clar a què es volia dedicar, i quan la mare li va ensenyar l’anunci al Diari del programa Future Talents de l’empresa Tabandor no ho va dubtar. “El projecte em va cridar l’atenció perquè vaig veure que era una feina que em podia enriquir molt personalment”, assegura convençuda.

Future Talents és una oportunitat que ofereix l’empresa Tabandor perquè els joves puguin desenvolupar un projecte aplicable al negoci i que, al mateix temps, pugui tenir continuïtat a la companyia. El programa ofereix una immersió laboral intensiva durant vuit setmanes dins de diverses àrees de l’empresa multinacional, que, en el cas de la Laia, va ser recursos humans. “Per dur a terme el meu projecte tenia unes pautes molt concretes que eren la redacció i renovació del manual de l’empleat a Tabandor, el qual s’havia quedat obsolet, i adaptar-lo a les lleis d’Andorra”, relata la jove.

“Tabandor ens va donar molta autonomia, una gran confiança dipositada en nosaltres i un aprenentatge brutal”, manifesta agraïda. “M’ha ensenyat que pot existir la companyonia dins d’una empresa, el fet de poder anar a treballar amb ganes, i m’ha servit per professionalitzar tots els conceptes apresos a la universitat”, i assegura que “a mi sempre m’havien dit que el que fes a la universitat no em serviria per a res i vaig veure que no és així”.

Sobre les seves projeccions futures, explica que és “bastant de viure el moment perquè el temps m’ha demostrat que les previsions que he tingut mai m’han sortit com jo he volgut i sempre m’ha encantat el resultat. M’agrada molt Administració i Direcció d’Empreses, però m’he adonat que és un ensenyament molt tradicional i vull fer un vessant més modern, el màrqueting digital”.

La laurediana té previst tornar cap a Andorra en un període no gaire llarg, però primer té clar que anirà a fer un postgrau a Mataró i després ja ho veurà. “M’he plantejat el fet de ser emprenedora, però no a curt termini, perquè primer vull seguir amb el meu aprenentatge”, finalitza.

tracking