x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
L'hora dels millennials

Sentir-se viva sobre l'escenari

L'actriu Clàudia Riera està triomfant amb la funció Alba (o el jardí de les delícies)
L'actriu escaldenca a una de les escenes de la funció

Clàudia Riera a Alba (o el jardí de les delícies)

L'actriu escaldenca a una de les escenes de la funció

May Zircus / TNC
Actualitzada 21/01/2019 a les 13:55
Em sento molt afortunada de compartir escena amb la Montse Guallar i el Lluís Marco”, assegura Clàudia Riera, l’actriu escaldenca de 23 anys que està triomfant amb Alba (o el jardí de les delícies), una coproducció entre l’Escena Nacional d’Andorra, Atrium, el festival Temporada Alta de Girona i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC). “Ha estat un aprenentatge increïble des del primer dia, mai m’hauria imaginat que estaria agafada sota l’ala d’aquests dos grans del món del teatre”, sentencia Riera.
El paper d’Alba va arribar a les mans de la jove escaldenca de sorpresa. “Un dia el Raimon Remolins, que era professor meu de l’Institut del Teatre de Barcelona, em va citar per fer un cafè i em va dir que havia estat escollida per a la funció Alba (o el jardí de les delícies). Jo ni tan sols sabia que estava en aquesta llista d’actrius andor­ranes”, relata Riera. Un paper que li ha donat una projecció en el món de la interpretació “increïble” i “m’ha permès estar sobre les taules del TNC, inimaginable per a mi”, diu la jove actriu.

“És fascinant l’aprenentatge i com he crescut amb Alba, que em dona ganes de seguir amb la car­rera actoral amb força”, explica Riera, que va abandonar la carrera de dret a Tolosa per ser actriu. “Estava a França un dia quan vaig trucar a la meva mare i li vaig dir que no volia fer dret, al meu cap sempre tenia la interpretació, de fet em passava el dia fent càstings en lloc d’estudiar dret”, relata la jove escaldenca. Llavors va deixar Tolosa i va començar els estudis a l’Institut del Teatre a Barcelona. Una passió que li ve des que era petita. “Ser actriu és indissociable de la meva persona, és la meva passió, m’hi volia dedicar el cent per cent i sols podia ser així”, sentencia Riera, que afirma que no vol escollir entre cap de les facetes de la interpretació. “No em tanco a res, ni a estar sols sobre els escenaris o provar amb la càmera. De fet ara estic rodant una sèrie per a TV3”, afegeix.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts