L'hora dels millennials

Una ajuda per complir un somni

Bryan Giménez és advocat i està finalitzant els estudis amb el Màster en Advocacia a la Universitat de Palma de Mallorca gràcies a la beca de postgrau de la Fundació Crèdit Andorrà

Una ajuda per complir un somniB. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hi ha decisions a la vida que es tenen ben clares. Les professionals acostumen a ser una d’aquestes, com bé sap Bryan Giménez, estudiant del Màster en Advocacia a la Universitat de Palma de Mallorca. “És pura vocació. Gràcies a les ajudes de Govern vaig poder fer el grau en Dret a la mateixa facultat on estic ara, ja fa 4 o 5 anys, perquè no tenia recursos econòmics suficients” explica el jove advocat. Estudiar en aquesta universitat ha estat una de les millors decisions, segons ell, a causa de la bona organització i la metodologia que empra el centre. “El temari, que està reglat pel ministeri d’Educació espanyol, és el mateix en totes les universitats, però aquesta utilitza el model Cambridge, que em sembla molt bona opció per a l’aprenentatge, ja que som els estudiants els qui fem les classes”, argumenta. Ara, aquesta passió per l’advocacia també l’està duent a terme gràcies a l’adjudicació de la beca de postgrau que enguany li ha ofert la Fundació Crèdit Andor­rà, amb la qual pot finalitzar els estudis. “Estic molt agraït perquè gràcies a aquesta ajuda puc realitzar el màster, que és obligatori per exercir d’advocat. És una beca molt completa que em permet poder estudiar tot l’any. Estic molt content”, comenta amb orgull.

Bryan Giménez és conscient que la professió d’advocat és una de les que més reclam té, tant a Espanya com a Andorra. “Abans veia el futur de l’advocacia, de dedicar-me a ser advocat, una mica complicat perquè hi ha molta competència. De fet, a Andorra crec que hi ha uns 200 o 300 advocats, però ara intento tenir una altra visió” comenta. Actualment, l’objectiu principal del jove és beneficiar-se de totes les experiències professionals al màxim i aprendre tot allò que pugui. “La idea a curt termini és formar-me, aprendre, aprofitar l’oportunitat, conèixer clients estrangers i tocar temes relacionats amb la tasca d’advocat” assegura. També és conscient que algunes empreses s’estan aprofitant de la gran demanda que hi ha en aquest sector per oferir condicions laborals dolentes, però ell afirma haver tingut sort. “Faig pràctiques en un despatx molt important de Palma i estic content perquè m’han ofert continuar treballant amb ells. En principi, ja deixaré de ser becari” explica amb il·lusió. Tanmateix, Giménez espera poder tornar aviat a Andorra i complir el somni principal. “Dintre d’un any aproximadament m’agradaria tornar al país i poder obrir un despatx propi” afirma.

tracking