L'hora dels millennials

La pau com a base de l'art

L'artista plàstica, Ainara Revuelta, ha rebut el premi Flamme of Peace amb motiu de la seva participació i compromís amb 'Artcamp'

La pau com a base de l'artA.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ordinenca de vint anys ha rebut la medalla de la fundació Flamme of Peace amb motiu de la seva participació i compromís amb ‘Artcamp. “Per a mi ha estat una experiència molt maca i un reconeixement molt especial, no només personal, sinó pel país. Si no hagués participat a l’Artcamp no hauria estat possible”, assegura la jove artista. Revuelta estudia des de fa dos anys Belles Arts a la Universitat de Barcelona, estudis que compagina amb el grau en Humanitats per la UOC. “Suposo que la meva sortida lògica professional era la d’artista. Des de ben petita he estat lligada al món de la cultura i no m’imagino estudiant cap altra cosa”, relata l’ordinenca, que de moment no es planteja tornar al Principat. “Quan acabi la car­rera vull marxar fora d’Espanya per cursar el màster. D’aquesta manera poder descobrir món i créixer a nivell personal i professional”, explica Revuelta. Té els seus objectius artístics molt clars: “fer la feina ben feta i sentir-se orgullosa del que faig”.

La jove ordinenca espera poder dedicar-se professionalment en un futur al món de l’art, tot i que és conscient de les dificultats que té. “Sé que és difícil el mercat artístic, on és més difícil viure amb dignitat que entrar-hi”, sentència.
tracking