Tot i que és tècnic de so i graduat en mitjans audiovisuals, es dedica a l’exportació de salmó i truita fumats des del 2016. És cofundador de l’empresa The Craft Salmon, junt amb Pep Borràs, la primera andorrana a instal·lar-se a l’associació d’emprenedors Barcelona Tech City. Va ser mentre vivia al país escandinau quan va veure l’oportunitat de negoci. “Vaig estar quatre anys vivint a Noruega i allà vaig conèixer un artesà que fuma el peix com es feia antigament, verticalment amb productes naturals i totalment a mà.” Un producte “exclusiu”, tant pel seu mètode d’elaboració com per la seva qualitat “en sabor i textura”. Dintre de l’empresa ell és el responsable de compres i logística i el seu soci s’encarrega de la comunicació i el branding. “Actualment hem reenfocat el nostre pla de negoci i només ens dediquem a l’exportació directament de Noruega a altres països d’Europa”, explica Zabala. El salmó i la truita fumats artesanalment són productes saludables i naturals, lliures de components químics o additius. Disposen d’una pàgina web on es poden fer comandes. També venen a botigues gurmet de Barcelona, Bilbao, Càceres o Lleida. A Andorra es pot comprar el producte al comerç De Bon Gra.
Àngels Codina va dir..Felicitats per aquesta iniciativa! Puc donar fe del bo que es aquest salmó. Axó si, no s'assembla ni en textura ni en gust al que estem acostumats.Endavant Albert!
Respondrea huevo manipula´l, oi?