x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
L'hora dels millennials

De Noruega a la teva taula

Albert Zabala és el creador de The craft salmon, la primera empresa andorrana a instal·lar-se a l’associació d’emprenedors Barcelona Tech City
Actualitzada 11/06/2018 a les 07:22
Tot i que és tècnic de so i graduat en mitjans audiovisuals, es dedica a l’exportació de salmó i truita fumats des del 2016. És cofundador de l’empresa The Craft Salmon, junt amb Pep Borràs, la primera andorrana a instal·lar-se a l’associació d’emprenedors Barcelona Tech City. Va ser mentre vivia al país escandinau quan va veure l’oportunitat de negoci. “Vaig estar quatre anys vivint a Noruega i allà vaig conèixer un artesà que fuma el peix com es feia antigament, verticalment amb productes naturals i totalment a mà.” Un producte “exclusiu”, tant pel seu mètode d’elaboració com per la seva qualitat “en sabor i textura”. Dintre de l’empresa ell és el responsable de compres i logística i el seu soci s’encarrega de la comunicació i el branding. “Actualment hem reenfocat el nostre pla de negoci i només ens dediquem a l’exportació directament de Noruega a altres països d’Europa”, explica Zabala. El salmó i la truita fumats artesanalment són productes saludables i naturals, lliures de components químics o additius. Disposen d’una pàgina web on es poden fer comandes. També venen a botigues gurmet de Barcelona, Bilbao, Càceres o Lleida. A Andorra es pot comprar el producte al comerç De Bon Gra.
Etiquetes
2
El més...
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2023 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts