EN FORMA

IOGA

IOGA significa unió de cos, ment i esperit, unió entre l’ésser (Jiva) i l’ésser còsmic o universal (Atman).

BHUJANGASANA (POSTURA COBRA)DUPLEX SPORT CLUB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ioga es considera el sistema de desenvolupament i evolució personal més antic que es coneix. Es tracta d’un coneixement universal que no proposa cap teoria, sinó una pràctica de vida completa a través de la qual l’individu pot desenvolupar tot el seu potencial, més enllà de les limitacions del seu cos i la seva ment. Des de Duplex Sport Club us presentem dos exercicis per poder realitzar a casa o a qualsevol lloc, és molt important fer aquesta pràctica amb un supervisor professional dins del món del ioga.

1.BHUJANGASANA (POSTURA COBRA): tonifica i manté flexible i saludable l’esquena. Tonifica òrgans genitals, digestius i ronyons. Potencia la concentració. Contraindicació: úlcera digestiva, hèrnia, hipertiroïdisme.

2. JANU SIRSHANA (POSTURA CAP A LA CAMA): estirament posterior de cames, malucs. Tonifica la zona abdominal, pèlvica i la zona lumbar. Estimula òrgans i la zona lumbar. Contraindicació: hèrnies discals o ciàtiques.

3.TRIKONASANA AMB TORSIÓ: tonifica el cos. Estimula el sistema nerviós. Millora la digestió. Estimula la zona pèlvica. Contraindicació: persones que pateixen de l’esquena.

JANU SIRSHANA (POSTURA CAP A LA CAMA)

TRIKONASANA AMB TORSIÓ

tracking