En forma

Aeroioga

Ingravidesa amb aquest sistema artístic de treball que s’inspira en el ioga tradicional (natha ioga). Desenvolupa cos i creativitat, potenciant la realització de l’ésser humà i ajudant-lo a aconseguir els objectius de la vida.

Mig pont penjat amb extensió passiva de braçDuplex Sport Club

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La postura proposada implica una hiperextensió lumbar controlada però avançada. Hem de fer-la amb cautela i mai ha de generar estrès a la zona lumbar o cervical.

El material que necessitem és un gronxador de tela i braços de tela.

En cada postura farem cinc respiracions on inhalarem amb un temps, exhalarem amb tres i farem apnea durant dos temps.

1)MIG PONT PENJAT AMB EXTENSIÓ PASSIVA DE BRAÇ: Inhalant estenem els genolls, els braços, la columna i el coll. Exhalant, flexionem els colzes i agafem els estreps mitjans. Inhalem i exhalant realitzem una extensió de colzes i columna mantenint el coll en flex. Inhalem i exhalant deixem anar el braç dret. El canell dret queda mirant cap amunt amb una suau rotació d'espatlla.

2) PONT PENJAT AMB FLEXIÓ DE GENOLL I AGAFANT-SE LA PUNTA DEL PEU: com el número 1 però ara flexionem el genoll esquerre i ens agafem la punta del peu amb la mà dreta. Fem torsió cervical cap a la dreta i dirigim la mirada a la part posterior de l’espatlla. El cos dibuixa una figura curvilínia. No oposem resistència.

3)MIG PONT: en aquesta postura mantenim els peus dins dels estreps inferiors. Inhalem i exhalem mentre llisquem les mans per l’estoreta, sempre amb extensió de colze i dilució cervical. Inhalem i exhalant deixem anar un braç i posem la mà dreta a terra. Inhalem i exhalant fem el mateix amb la mà esquerra.

Pont penjat amb flexió de genoll i agafant-se la punta del peu

Mig pont

tracking