En forma

TRX

La pràctica del TRX, eina d’entrenament en suspensió, ens permet potenciar la força i la resistència de tot el cos. Braços, cames i abdominals, mitjançant un treball estàtic, dinàmic, propioceptiu... molt versàtil.

FLEXIÓ DE MALUCDUPLEX SPORT CLUB

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Avui us proposem un circuit TRX de 4 sèries de 15 repeticions, per millorar la força i la resistència. Es tracta d’una eina molt vàlida, ja que ens permet treballar amb el pes del cos, gestionant nosaltres mateixos la intensitat de l’exercici.

1. FLEXIÓ DE MALUC: Regulem el TRX a l’alçada del genoll, posem els peus dins les estriberes controlant que no quedin desigualats. En posició de planxa, flexionem els malucs i portem els genolls en direcció al pit.

2.ÍSQUIUMS: Mantenim el TRX a la mateixa posició. Mirant cap amunt, col·loquem els peus recolzats a les estriberes sense fer força. Aixequem lleugerament els glutis i flexionem la cama des dels ísquiums.

3.FLEXIONS: Regulem el TRX fins a baix de tot i fem passar els extrems per sobre de les espatlles, agafant-los per dins. Les mans més amples que les espatlles i, prement l’abdominal, fem una flexió de pectoral.

ÍSQUIUMS

FLEXIONS

tracking