x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
En Forma

Aeroioga

Treball d’ingravidesa amb un sistema artístic general.
OSSET

OSSET

OSSET

Duplex Sport Club
ÀGUILA O PLANXA ACROBÀTICA

ÀGUILA O PLANXA ACROBÀTICA

ÀGUILA O PLANXA ACROBÀTICA

Duplex Sport Club
PI AMB LES CAMES OBERTES

PI AMB LES CAMES OBERTES

PI AMB LES CAMES OBERTES

Duplex Sport Club
Actualitzada 22/08/2021 a les 12:06
    Duplex Sport Club Andorra la Vella
Us presentem tres exercicis d’aeroioga, un sistema artístic de treball d’ingravidesa que s’inspira en el ioga tradicional (Natha Ioga). És un sistema de treball conceptual que desenvolupa cos i creativitat, amb la qual cosa potencia la realització de l’ésser humà i l’ajuda a aconseguir els seus objectius a la vida. Per fer aquests exercicis necessitem com a material un gronxador de tela + braços de tela.

1. OSSET: Col·loquem el gronxador a la mida de les nostres crestes ilíaques. Inhalem i exhalem i baixem tocant les mans a terra. Pugem un genoll i a continuació pugem l’altre. Una vegada tenim la postura equilibrada ens agafarem amb les mans al genoll. Respiració ioga. Inhalem amb un temps, exhalem amb dos temps i ho repetirem 10 vegades.

2. ÀGUILA O PLANXA ACROBÀTICA: Sortint del pi amb les cames obertes, anem endavant i tanquem les cames. Amb precaució i equilibri ens agafem dels braços amb la tela i sense fer-nos mal a espatlles i lumbar apugem els braços semiflexionats estirats endavant. Aguantem 10 respiracions: inhalem 1 temps i exhalem en 2.

3. PI AMB LES CAMES OBERTES: Es considera una postura acrobàtica, perquè compromet el sentit de l’equilibri. La posició de les mans és molt important, ja que ens faran de suport dins de l’exercici. Sortim de la postura de l’osset i amb les mans anem cap enrere amb les cames obertes fins que el nostre equilibri aguanti. Respiració ioga: inhalem amb 1 temps, exhalem amb 3 temps i aguantarem amb 2 temps apnea. Ho repetirem 5 cops.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts