En forma

Hipopressius amb manuelles

Exercicis d’hipopressius per estar en forma aquest estiu

TRÍCEPSDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vegada estem preparats amb la postura comencem la respiració d’hipopressius. Abans de fer apnea i obertura costal (costelles) hem d’inhalar i exhalar dos cops. A la tercera inhalació i exhalació farem l’apnea i obertura costal. Les pautes de respiració són: Inhalació: es realitza emplenant els pulmons d’aire. Temps: 2 o 3 segons Exhalació: es realitza traient tot l’aire dels pulmons, 4 o 6 segons. Apnea: significa absència d’aire als pulmons. Es realitza després de l’exhalació. No hem de permetre que entri aire ni pel nas ni per la boca. Obertura costal (costelles): es realitza al segon de l’apnea fent la intenció de respirar sense agafar aire, que durarà mínim 10 segons o més depenent de l’alumne.

1.TRÍCEPS: estirats al matalasset. Genolls flexionats i recolzats a terra. Peus separats a l’amplitud del maluc i flexionats. Elevem els braços i els abaixem cap al front.

2.PECTORAL AMB PONT: estirats al matalasset amb elevació de malucs. Genolls flexionats i recolzats a terra. Peus separats a l’amplitud del maluc i flexionats. Elevem els braços i els abaixem fent l’obertura d’un angle de 90 graus.

3.DEU AMB LES CAMES SEMIFLEXIONADES: peus separats a l’amplitud dels malucs. Genolls semiflexionats. Maluc neutre. Esquena allargada en la seva totalitat. El cap i el coll han d’estar prolongats a la columna vertebral. Cintura escapular activada i separar les espatlles en la seva totalitat.

PECTORAL AMB PONT

DEU AMB LES CAMES SEMIFLEXIONADES

tracking