TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Els imprescindibles

Els imprescindibles de Sergi González

Conseller del PS a Andorra la Vella 43 anys. Format en Dietètica i Nutrició i post­grau en Seguretat alimentària. Ha estat inspector a Salut, creador d’una empresa de màrqueting olfactiu i fa màrqueting sensorial.

Sergi González

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fer excursions a la muntanya i descobrir la vegetació, olors que tenim, animals, és una activitat que fem sovint amb la família.

Anar a la muntanya amb amics i plegar bolets és una desconnexió i un premi gastronòmic. Sempre que puc vaig amb el gran Jacques.

Un kiwi cada matí em dona energia, vitamina C i fibra, és un bàsic de la meva alimentació.

Portar els nens a l’ECA m’ha permès tornar a esquiar a primera hora i hem fet un grup de pares i mares que esquiem cada cap de setmana i esmorzem.

Va ser llegir el llibre El Perfum i descobrir que les olors mouen els records que tenim.

Tenir hort amb nens és una passada perquè el treballem plegats i veure com creix tot i ens ho podem menjar. Anar a l’hort és el meu moment de desconnexió.

M’encanta explicar experiències, projectes, etc. I ho faig molt bé, fins i tot els nens m’escolten.

De les millors etapes de la meva vida va ser damunt dels escenaris, recomano a tothom fer teatre, moltes gràcies a l’Aula de teatre d’Andorra.

Practico sovint pàdel, m’agrada molt, la competició i conèixer gent.

La bici de carretera perquè dels 15 als 17 anys vaig competir fent ciclisme i vaig estar 22 anys sense pujar a la bici. L’any passat vaig fer la Volta als ports, un retrobament.

tracking