Els imprescindibles

Els imprescindibles de Judith Silvestre

Defensora de l'afiliat de la CASS. 1992, Sant Julià. Graduada en Dret, postgraduada en Dret andorrà i acabant Criminologia. Advocada des del 2014 “amant de la feina, la rebosteria, la música i la natació”.

Els imprescindibles de Judith Silvestre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les ulleres són el primer que busco en despertar. Passo moltes hores davant l’ordinador i llegint i les lents de contacte no són còmodes en el dia a dia.

Porto l’anell de casada, el de promesa, el de la meva àvia i el de la comunió de la meva sogra.

Podríem dir que estic una mica obsessionada amb el mòbil. Em permet accedir als arxius del despatx i al correu electrònic però també em distrec a les xarxes i amb algun joc.

Bolígrafs de colors i retoladors fluorescents per fer esquemes i resums de feina. M’ajuden a tenir les idees molt clares i que sigui estèticament bonic em dona pau.

Sempre porto una agenda a setmana vista i aquest any és personalitzada pel regal de la meva amiga i companya JP.

La cafetera és el primer que encenc a la feina. El cafè és el meu motor i si és un termos amb caramel macchiato descafeïnat i amb llet sense lactosa, millor.

No soc conscient de les vegades que arribo a mirar el rellotge fins que no el porto, sols soc capaç de no portar-ne els caps de setmana i les vacances..

Els llibres són ideals per evadir-me de la rutina i em considero fanàtica de la novel·la romàntica, de fantasia o el thriller.

La bicicleta elèctrica em va molt bé per anar a la seu de la Justícia, el despatx i la CASS pel carril bici.

Si la bicicleta no té prou potència o fa mal temps acostumo a moure’m en cotxe, així que la targeta PK s’ha tornat imprescindible.

tracking