x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Els imprescindibles

Els imprescindibles de Pepe Chisvert

Mossèn lauredià. Nascut a València i a punt de fer 54 anys suma dues dècades de delegat episcopal de Joventut i d’Ensenyament i una de rector a Sant Julià, on li agrada sortir a caminar per la parròquia
Els deu objectes essencials de Pepe Chisvert

Els imprescindibles de Pepe Chisvert

Els deu objectes essencials de Pepe Chisvert

Actualitzada 13/01/2020 a les 07:19
Els imprescindibles de Pepe Chisvert
  • #6 CON LA IGLESIA HEMOS TOPADO
    (12/01/20 16:59)

    Millor aquest que segons quin, pero no m agrada qualsevol cosa que fagi tindre un pensament unic.hi han altres com poden ser els protestants que tambe poden dir la seva, com caritas, sembla que tingui l exclusiva, no m agrada el sentit d almoina.hi han altres entitats tambe tenen el espai i dret a dir la seva

    Respondre
  • #5 "Celebracions músicalment increïbles"
    (12/01/20 13:52)

    Carles Prats va dir..
    Em comenta la meva dona - no t'enfadis!- que sobretot la missa major del diumenge és cada dia més una mena de recital, com si fóssim al Palau de la Música, del cantant de capçalera de la parròquia. Li he dit que a mi em sembla molt bé. No ho veig criticable mentre no es passi la paella familiar que acostuma a preparar el no practicant de la família, jo.

    Respondre
  • #4 Carles Prats
    (12/01/20 13:07)

    Tant de bo tinguéssim molts mossèns com Mn. Pepe Chisvert. Amb ell estem vivint una església oberta i acollidora amb tothom siguin creients o no. Sap escoltar i acompanyar en moments no fàcils. Les celebracions de Sant Julià realment són celebracions molt espirituals i musicalment increïbles. Felicitats i l'animem a seguir. Molts mossèns tinguessin així a totes les esglésies.

    Respondre
  • #3 I el nostre Mossen?
    (12/01/20 09:17)

    Molt be publicitar a l'esglèsia i als seus mossens, tots estrangers aqui a Andorra, i l'únic mossen 100% andorrà, jove, simpàtic, agradable, entregat, etc. L'Emili Villegas, el tenen proscrit a un poblet lluny del seu país.
    En que pensa aquest bisbe, és un castig? Perque l'únic mossen andorràd'arrel no exerceix al seu país?

    Respondre
  • #2 Fem un cafè, Sr. rector?
    (12/01/20 08:03)

    M'apunto a l'opció 4. M'apunto a un cafè virtual. Voldria compartir amb el Sr. Rector un petit neguit. ¿No se'n fa un gra massa de "missa amb presència de les autoritats"? No seria políticament molt correcte, profundament cristià i teològicament desitjable que les autoritats, si volen acompanyar la comunitat catòlica en les grans festes de la litúrgia, ocupessin llocs entre la resta des feligresos? I funciona, a més, amb un respatller de tela -vellut?- vermella. Quanta eròtica político-social als primers bancs! A les autoritats sensibles i al Sr. rector, ¿no els fa mals d'ulls, el dia de Canòlich, contemplar-se/contemplar la corporació comunal i els polítics nacionals assistents seient espatarrats a la primera fila quan molta gent gran ha d'estar dreta tota la missa? Espero, Sr. rector, que el cafè que hem compartit no li hagi deixat un gust amarg a la boca.

    Respondre
  • #1 Xavier
    (12/01/20 07:42)

    Excelent persona. Gràcies Mn. Pepe!

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts