x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Cops amagats

Sortir a navegar per desconnectar i sentir-se lliure

El president de la FAE, Pepi Pintat, és un amant del mar
Actualitzada 07/05/2019 a les 12:37
Quan té temps lliure i fa bon temps, li agrada sortir a navegar ben acompanyat per la seva família. El president de la FAE, Pepi Pintat, adora el mar i sempre que pot intenta “anar a navegar perquè em permet desconnectar del meu dia a dia i em fa sentir lliure”, explica. Algunes de les destinacions que ha pogut gaudir de ben a prop han estat les Illes Balears i la Costa Brava.
  • #11 E.D.A
    (12/05/19 21:54)

    Sou uns envejosos, com comenta algu mes avall es questio de posar s hi,jo gaudeixo anant amb moto, pescant, caçant i anant a esquiar i no soc un ric o adinerat si no una persona que em gasto el que guanyo en el que m agrada, i sobretot gracies a que treballo i molt per guanyarme el salari, i je de dir que no conec el tal pepi, o al montellà pero bravo per ells. si jo pogues i m agrades navegar ho faria.
    En definitiva no entenc tanta enveja sou una colla de restrenyits i amargats.

    Respondre
  • #10 fernando
    (11/05/19 08:31)

    Rics i pueblerins, motos per la muntanya, coxes a munt i avall....welcome to Andorra

    Respondre
  • #9 Tots no som Pepi
    (06/05/19 14:51)

    El preocupant es la 'cultura' dels nous rics, els diners,el consum,cotxes,motos,vaixells i si poden,es comprarien un cohet per anar a la lluna,es una llàstima on ens porta aquesta societat de consum,individualista i hedonista,que només premia i enalteixen persones com 'Pepi'.

    Respondre
  • #8 espantat
    (06/05/19 07:17)

    Rics va dir..
    Sempre tot en motor...per aixo els ''rics'' fan panxeta i Andorra sembla un circuit ple de fum i soroll.

    Respondre
  • #7 Pershing 62
    (05/05/19 21:00)

    Rics va dir..
    Rics, no en fan falta tants diners per sortir a navegar... Amb el que costa una "Flagoneta" d'aquestes que porten molts per Andorra pots comprar un 6 metrets i disfrutar del mar... Tot es proposar s'ho... Es clar, lo que porta el Pepi es algo més car, jajajaja... Igual que lo que porten altres andorrans per aigues del Mediterrani, però, ja et dic, està a l'abast de tothom començar...

    Respondre
  • #6 Raul
    (05/05/19 20:21)

    Rics va dir..
    Quina mena de país som si veiem la gent rica amb envenja! El que hem de fer és mirar-los com un exemple a seguir. Els comentaris amb ironia sobre els rics, diuen molt de la gent que ho escriu i de el molt que els hi agrada queixar-se i el poc que els hi agrada treballar. Si treballessin com Déu mana, seríem una altra Andorra. L'enveja no és bona ni per una persona ni per la societat!!

    Respondre
  • #5 Discapacitada
    (05/05/19 17:03)

    Son una família preocupada i sensibilitzada amb totes les causes i estat de costat de les persones amb rics d'exclusió si tenen diners és perquè s'ho han guanyat.També s'aixequen cada dia treballar.Rics hi ha de tota mena.

    Respondre
  • #4 Lock Ness
    (05/05/19 15:05)

    Ho fa qui pot ....a mi també m'agradaria ....com no sóc ric vaig a la piscina comunal a desconnectar y a caminar a las pardines per sentir-me lliure

    Respondre
  • #3 Lluis
    (05/05/19 14:54)

    Gent adinerada perquè en algun moment de la vida s'ho van treballar durament... dic jo... no crec que caiguin del cel els diners.. ho dic pel comentari d'en “Rics”

    Respondre
  • #2 Rics
    (05/05/19 12:08)

    Sortir a navegar,sortides amb moto-neu,etc,tot es questió de diners,només ho poden fer get adinerada,ja ens agradaria a molts poder-ho fer.

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts