x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Converses de terrassa

“Es pot dir que Andorra està de moda”

Josep Marticella. El director general de Pal-Arinsal ho té difícil per fer vacances a l’estiu. Tot i tenir una feina molt lligada pràcticament tot l’any, assegura que fa el que l’apassiona.
El director general d'Emap, Josep Marticella.

“Es pot dir que Andorra està de moda”

El director general d'Emap, Josep Marticella.

M. P.
Actualitzada 21/08/2017 a les 07:42
La Caubella de Pal s’ha convertit gairebé en la seva segona casa. L’exigència de fer funcionar estiu i hivern una estació fa que hagi d’estar sempre al peu del canó. I diu, li agrada donar exemple.

Amb una estació oberta deu mesos l’any, quan fa vacances?
He tingut l’habilitat de convèncer la família que el millor període per fer vacances són els mesos de maig i octubre. No trobes gaire ningú i tens bons preus. (Riu) Fora conyes, la veritat és que no queda una altra manera. Estar deu mesos oberts et condiciona i des de la meva posició també m’agrada predicar amb l’exemple.


És fàcil combinar-ho amb la família?

Tinc la sort que la nena és petita i això ens permet poder-la treure de l’escola. I la meva dona com que treballa en esdeveniments esportius té flexibilitat. A vegades és una mica complicat, però quan estàs a càrrec d’una empresa com aquesta ja ets conscient d’aquestes dificultats, tot i que jo li trobo més avantatges que inconvenients.

Què és el que més li agrada de l’estiu?
El que m’agrada és la meva feina, que m’apassiona. Però m’encanta que estem recuperant una mica el que s’havia fet abans. Al país el turisme va començar a l’estiu, als anys 50 i 60, i intentar recuperar això penso que és bo.


La desestacionalització.

Sí, nosaltres ens ho creiem i hi apostem molt fort. I a l’estiu el client és molt agraït. Està veient que fem una oferta molt variada i això ho acaben valorant.

Tothom té assumit que a Pal hi ha oferta tot l’any.
Aquesta personalitat la gent cada cop la té més clara. La parròquia de la Massana és molt dinàmica i cada cop més a l’estiu. La bandera que ha agafat l’estació també la segueixen els agents econòmics de la vall i tots hi sortim guanyant. És una estratègia guanyadora.


El secret de l’èxit és aquesta varietat d’oferta?
El secret de l’èxit és l’equip liderat pels cònsols. Jo diria que tinc els millors cònsols del món. Ells han apostat per això i s’ho han cregut i així és més fàcil.

Pal és un dels millors racons d’Andorra a l’estiu?
Jo soc molt patriota, i sí que és un lloc molt atractiu, però també és cert que el país en general es posiciona molt bé. Crec que podem dir que Andorra està de moda, i això no és per casualitat. Hi ha un esforç de captació de turistes amb un producte sòlid.

Quin és el proper repte?
Hi ha un abans i un després de tenir Copes del Món. Després de cadascuna el nivell de visites va augmentant. El pròxim repte? Treballar per consolidar-nos com a seu fixa de Copes del Món i volem transformar-nos en un referent al sud d’Europa, volem ser el millor bike park.
  • #4 @1
    (25/08/17 09:13)

    Pots pensar !! 

    Respondre
  • #3 Adeu neu
    (23/08/17 13:44)

    Aprofiteuvos-en dels pocs anys que queda de neu a les cotes baixes,potser si que s'haurá de convertir aquesta estació,bicicletes i park d'atraccions,oblideu-vos del esqui en un futur pròxim.

    Respondre
  • #2 alain
    (23/08/17 08:26)

    Bravo Josep, nous avons constaté que toute l'équipe de VALLNORD oeuvre au mieux pour que cette station soit la plus attractive possible! aucun doute, le futur se présente radieux !

    Respondre
  • #1 Jaume
    (21/08/17 08:12)

    Cert que sense el recolzament dels cònsols seria més difícil fer la teva tasca, però, gracies a la teva professionalitat i a la gran persona que ets, fas que tot rutlli molt bé. Enhorabona a tu i al teu equip!!!!

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts