Concurs de fotos

Guanyadors del 8è concurs 'Un estiu per emmarcar'

Albert Bellera, Yon Vilarrasa i Karim Nafei reben els tres premis del concurs de fotografies d'estiu

Com un mirall llueix la platja plena de llum, vida i vacances de Les Sables-d'Olonne, a la regió francesa de Països del Loira, captada per l'Albert Bellera. La fotografia que el lauredià titula Reflexos sobre l'aigua guanya la vuitena edició del concurs d'estiu de DMG, i rep el premi d'un forfet de temporada per esquiar a Grandvalira.Albert Bellera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Moltes felicitats als premiats de la vuitena edició del concurs ‘Un estiu per emmarcar’. DMG ha escollit les tres millors fotografies entre gairebé dos centenars d’imatges dels dies de lleure dels lectors. Gràcies a tots els que heu participat!

Els premiats són:

Albert Bellera.Com un mirall llueix la platja plena de llum, vida i vacances de Les Sables-d’Olonne, a la regió francesa de Països del Loira, captada per l’Albert Bellera. La fotografia que el lauredià titula Reflexos sobre l’aigua guanya la vuitena edició del concurs d’estiu de DMG, i rep el premi d’un forfet de temporada per esquiar a Grandvalira.

Yon Vilarrasa.L’ascensió fins al refugi Odle va merèixer una estona de relax gaudint de l’espectacular estampa de les Dolomites. És la fotografia que ens va enviar el Yon Vilarrasa a l’agost i per la qual s’emporta el menú degustació al restaurant Kao de l’hotel Park Piolets de Soldeu del segon premi.

Karim Nafei.La imatge estiuenca, lluminosa i plena de color de les barques amarrades a la platja de Railay que transmet calma i tranquil·litat converteix Karim Nafei en guanyador del tercer premi. La fotografia del viatge a Tailàndia li atorga una entrada doble per gaudir de les instal·lacions d’Inúu.

L'ascensió fins al refugi Odle va merèixer una estona de relax gaudint de l'espectacular estampa de les Dolomites. És la fotografia que ens va enviar el Yon Vilarrasa a l'agost i per la qual s'emporta el menú degustació al restaurant Kao de l'hotel Park Piolets de Soldeu del segon premi.

La imatge estiuenca, lluminosa i plena de color de les barques amarrades a la platja de Railay que transmet calma i tranquil·litat converteix Karim Nafei en guanyador del tercer premi. La fotografia del viatge a Tailàndia li atorga una entrada doble per gaudir de les instal·lacions d'Inúu.

tracking