Concurs de fotos

Guanyadors del concurs Un estiu per emmarcar

Les tres millors imatges dels més dos centenars de fotos enviades pels lectors

Primer premi: Sandy Mas BrunelSandy Mas Brunel

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Felicitats als tres guanyadors de la quarta edició d’‘Un estiu per emmarcar’. DMG ha escollit les millors imatges entre els més de dos centenars de fotos que han enviat els lectors. Moltes gràcies a tots per haver participat!

Els premiats són:

  1. Sandy Mas Brunel. L’espectacular imatge d’un salt sincronitzat amb el sobrevol d’un avió al Prat de Llobregat enviada per la Sandy Mas, que afirma que “dona ales als seus desitjos”, converteix l’encampadana en guanyadora del primer premi: un forfet de temporada per a Vallnord.
  2. Eloi Batlletbò Guixés. Els paraigües de colors que decoraven el carrer Major d’Oliana durant la festa major en una tarda de final d’agost són l’escenari de la foto d’Eloi Balletbò, que s’endú el segon premi, un sopar al restaurant Origen by Nandu Jubany, a l’Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu.
  3. Ariadna Fenes Areny. Posta de sol captada per l’Ariadna Fenes Areny en una platja de les idíl·liques illes de l’arxipèlag de Zanzíbar, a Tanzània, i etiquetada per al concurs de DMG a Instagram. La imatge relaxant i estiuenca dona a l’ordinenca una entrada doble per a Inúu com a guanyadora del tercer premi.

Segon premi: Eloi Balletbò Guixés

Tercer premio. Ariadna Fenes Areny

tracking