En forma

Hipopressius

S'ha de procurar tenir una pauta concreta i guiada per un professional

HipopressiusDuplex Sport Club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La respiració és una part molt important d’aquest exercicis i hem de procurar tenir una pauta concreta i guiada per un professional per adaptar-la al màxim possible a la persona que l’executa.

Pautes de respiració:

Inhalació: es fa emplenant els pulmons d’aire, 2 o 3 segons.

Exhalació: es realitza traient tot l’aire dels pulmons, 4 o 6 segons.

Apnea: significa absència d’aire als pulmons, es realitza després de l’exhalació i no hem de permetre que entri aire ni pel nas ni per la boca.

Obertura costal (costelles): es realitza al segon de l’apnea fent la intenció de respirar sense agafar aire i dura mínim 10 segons o més depenen de l’alumne.

  1. SEGUDETA Peus separats amb l’amplitud dels malucs, genolls semiflexionats, maluc neutre, esquena allargada amb la seva totalitat, cap i coll han d’estar prolongats a la columna vertebral, cintura escapular activada i cal separar les espatlles amb la seva totalitat. Recolza-les a la paret. Una vegada estem preparats amb la postura comencem amb la respiració d’hipopressius, abans de fer apnea i obertura costal (costelles) hem d’inhalar i exhalar dos cops i a la tercera inhalació i exhalació farem l’apnea i obertura costal.
  2. QUADRUPÈDIA Peus separats amb l’amplitud dels malucs, els talons empenyen cap a fora. Genolls sobre la màrfega per activar la musculatura de les cames i alineats amb els malucs. Maluc neutre. Esquena allargada en la seva totalitat. Cap i coll han d’estar prolongats a la columna vertebral. Cintura escapular activada i cal separar les espatlles totalment.

Repetim la pauta com en el primer exercici.

Hipopressius

tracking